19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Zmena farbyplastových okien

Zmena farby?
22/11/2015

Existuje náter plastových okien?

Nebol by zlý nápad natrieť už osadené biele plastové okná, ale bohužiaľ je ešte veľmi málo skúseností v tomto smere. Prečo by sme chceli zmeniť farbu plastových okien? Napríklad už máte namontované plastové okná na dome bielej farby a už sa Vám nepozdáva farba. Chceli by ste napríklad antracitovú, ale neviete ako nato. Prečo sa nedajú pretrieť plastové okná, keď existujú farby na plast?  Plastové okná sú z pvc profilov, ktoré pri výrobe dosahujú dostačujúcu pevnosť a pružnosť. UV stabilizátor obsahuje špeciálne aditíva, ktoré by sa nesprávali s farbou, tak ako by sme si to predstavovali.

Fantázia farieb okien.

Naše riešenie
Doporučujeme si vybrať farebné prevedenie drevodekor (napr. orech), ktorý sa Vám bude páčiť vždy. Budete vedieť kombinovať farbu fasády a interierové doplnky. Keď ste si už namontovali okná v bielej farbe, doporučujeme zladiť farbu fasády tak aby biele okná ukázali svoju jedinečnosť. Napríklad modernú bledosivú farbu fasády s čiernou strechou. Tiež si pozrite farebné prevedenie plastových okien.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...