19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Ak je Vašimzámerom pekný dom

Ak je Vašim zámerom pekný dom
09/11/2016

Konečne ste začali s výstavbou vytúženého domu a neviete sa dočkať, kedy sa „pustíte“ do jeho zariaďovania? Prepracovanosť detailov rozličných materiálov je v dnešnej dobe skutočne bohatá, čiže sa nebojte experimentovať a hrať sa i s tými na prvý pohľad najnepádnejšími detailmi. Nezáleží na tom, či vyberáte farbu stien, štýl okien alebo dverí, ba dokonca sedačku do obývačky. Nakombinovať sa dá už skutočne všetko, čiže sa nebojte použiť napríklad prírodné materiály v podobe dreva a skombinovať ich s modernejšími prvkami a materiálmi ako je kov.

Nebojte sa kombinovať viaceré štýly!

Veľkú rolu hrá i taký výber okien a dverí, keďže práve tie sú súčasťou každej budovy.

Bohatý interiérový dizajn vždy ohúri.

Dnes nájdeme na trhu rôzne veľkosti, tvary či štýly, takže je len na vás, či sa rozhodnete pre hliník, plast alebo drevo. Netreba zabúdať ani na kvalitu konštrukcie a prevedenia, keďže nie všetko, čo na prvý pohľad vyzerá pekne, je v skutočnosti aj naozaj kvalitné! Čo sa týka farebného prevedenia, moderné sú predovšetkým zemité odtiene ako je hnedá, béžová, biela či šedá, v kombinácií so žiarivejšími farebnými odtieňmi ako je žltá, kráľovská modrá alebo červená. Doplnky sú taktiež prvky, ktoré môžu dodať celkovej atmosfére úplne iný dojem! Skúste sa však vyhnúť zbytočne preplneným miestnostiam, kde sa nebudete môcť ani pohnúť. Trendy je minimalizmus, čiže jednoduchosť doplnená originálnymi dekoráciami v podobe rôznych detailov. Tie sa môžu nachádzať na ráme postele, váze, oknách, kuchynskej linke ... Možností je teda skutočne veľa a vyhrať sa dá takmer s čímkoľvek. Viete, že aj také okná dokážu zmeniť celkový vzhľad miestnosti? Nebojte sa siahnuť po netypických tvaroch či materiáloch, ktoré budú už samé o sebe tým najkrajším doplnkom domu!

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...