19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Ako vyzdobiťokno na Vianoce?

Ako vyzdobiť okno na Vianoce?
03/12/2016

Aj keď máme ešte dostatok času porozmýšľať nad tým, ako tento rok vyzdobíme vianočný stromček či okná, nič by ste nemali nechať na náhodu. Už viete, akej farby budete mať tento rok výzdobu? Zdobenie interiéru by ste nemali brať na ľahkú váhu, pretože práve na Štedrý deň je vesmír veľmi citlivý a vy tak môžete dopomôcť vašej domácnosti stráviť pokojné a príjemné sviatky v kruhu tých najbližších. K tomu nepochybne patrí vianočná výzdoba, rôzne dekorácie, pochopiteľne aj darčeky, ale to najdôležitejšie – rodina! Poďme si v krátkosti povedať, ako sa pripraviť na Vianoce, aby boli skutočne dokonalé!

Nezabúdajte na výzdobu okien!

V prvom rade siahnite po rôznych zvončekoch,vencoch, prípadne roľníčkach, ktoré sú akousi tradíciou a nemali by chýbať snáď v žiadnej domácnosti. Ozdobte okno dekoráciami, ktoré pripomínajú mesiac či hviezdy, keďže aj to sú symboly Vianoc. Táto tradícia predstavuje nádej na lepší život, pričom tiež prepojí vašu dušu s vesmírom, harmonizuje ju a dodá vám potrebný pokoj, ktorý si zaslúži každý z nás. Vianočný veniec môžete na okno prilepiť pomocou špeciálnych nálepiek, ktoré sú väčšinou súčasťou balenia, pričom sa nemusíte báť poškodenia okna. Okrem toho je možné veniec zavesiť priamo na kľučku okna, čiže rozhodnutie je už na vás. Nebojte sa tiež experimentovať s farbami a siahnite po reťazách tých najžiarivejších tvarov či štýlov! Hitom roka 2016 bude opäť biela, ale tiež fialová, zlatá ba dokonca modrá! Červené dekorácie podporujú volanie po láske a tiež naznačujú, že chcete v živote zažiť viac dobrodružstva a akcie. Klasikou je zlatá a strieborná, ktorými pochopiteľne nič nepokazíte.

Mám počas zimy vetrať?

Okrem výzdoby vianočného stromčeku si možno „lámete“ hlavu nad tým, či je vhodné vetrať, ak je vonku napríklad -12 stupňov. Áno, vetrať by ste mali aj v prípade, že je vonku tuhá zima! To znamená, aby ste aspoň pár krát denne otvorili „vetračku“ na 5 minút, aby sa starý vydýchaný vzduch vymenil za nový, vďaka čomu naberiete novú energiu a koniec koncov aj posilníte imunitu. Tých pár minút otvoreného okna vám snáď stojí za čerstvý vzduch, no nie? Výhodou je, že v dnešnej dobe, kedy sú takmer všetky stavby už zateplené, sa miestnosti dokážu veľmi rýchlo vyhriať.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...