19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Automatickédvere vo fasáde

Automatické dvere vo fasáde
01/01/2019

Automatické dvere vo fasáde

V rámci stavby poznáme niekoľko druhov fasádnych systémov, ktoré sa od seba v mnohom odlišujú. Zaujímavým druhom sú hliníkové presklené fasády, ktoré sa využívajú najmä pri administratívnych budovách, obchodných domoch alebo automobilových showroomoch. Veľké hliníkové presklené steny a integráciou automatických dverí,  ktorá bude vyzerať nielen nadčasovo, ale aj extra moderne. 

Voľba skla do fasády

Hliníková presklená fasáda je však čoraz viac využívanejšia a to najmä pre svoje výborné vlastnosti. Hoci by si mnohí mysleli, že sklo nie je odolné voči vonkajším poveternostným podmienkam, opak je pravdou. Hliníková fasáda so správnym sklom vás dokáže dokonale ochrániť nielen pred slnkom, dažďom a mrazom, ale aj silným vetrom. Spomenúť môžeme aj jej výborné tepelnoizolačné schopnosti, vďaka ktorým sa stáva priekopníkom v nízkoenergetickej oblasti. Dobre zvolené sklo je ako najlepšia izolácia a dokáže v budove udržať toľko tepla aby sme zbytočne nevykurovaly miestnosť.

Jeho nesmiernou výhodou oproti iným fasádnym materiálom je kompatibilita, pretože je možné do nej integrovať nielen vchodové dvere, ale aj tie automatické posuvné. Keďže dvere sú prvkom, ktorým musí prejsť každý jeden človek, mali by v ňom zanechať pozitívny dojem. Okrem toho by mali umožňovať nielen plynulý, ale aj bezpečný vstup a po dizajnovej stránke by mali k stavbe taktiež zapadnúť. Automatické dvere sú typické tým, že sú presvedčivé v detaile a majú jednoduchú montáž a obsluhu. Čo sa týka životnosti, môžete sa na ne spoľahnúť počas dlhých rokov užívania, kedy vás určite nesklamú. V pomere ceny a výkonu sú taktiež vynikajúcim riešením mnohých ľudí, ktorí hľadajú kvalitu sa skvelú cenu. Tento typ dverí je moderným riešením rýchleho otvárania a zatvárania, kedy sa hodí nielen do verejných, ale aj obytných budov. Najčastejšie sú využívané v nákupných centrách, hoteloch, nemocniciach alebo kanceláriách, kde sa denne pohybuje obrovské množstvo ľudí.

Automatické dvere do hliníkovej presklenej fasády

Automatické dvere sa ľahko integrujú do hliníkovej presklenej fasády, kde sú priestorovo úsporné, pôsobia elegantne a zároveň moderne. Typické sú tým, že spĺňajú optické kritériá, pričom dokážeme využiť čo najviac denného svetla. Hoci sa môže zdať, že tento druh dverí nie je bezpečný, pre spoľahlivé uzamykanie existujú rôzne riešenia v závislosti od toho, aké sú vaše požiadavky. Obrovskou výhodou automatických dverí je ich úspornosť, nakoľko znižujú množstvo energie, ktorá je potrebná na vykurovanie alebo chladenie budovy. Vďaka tomu sa znížia nielen finančné náklady, ale aj dopad na prírodu. Automatické dvere sú teda výborným riešením, ako urobiť z budovy nielen moderný, ale aj funkčný priestor.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...