19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Bezprahovévnútorné dvere

Bezprahové vnútorné dvere
03/01/2019

Bezprahové vnútorné dvere

Sú v súčasnosti jedny z najobľúbenejších interiérových dverí. Využívajú sa tak v novostavbách rodinných domov, ako aj v starších domoch pri rekonštrukciách. Svoje využitie však nájdu aj v kancelárskych priestoroch, či obchodných prevádzkach.

Čo sú bezprahové interiérové dvere?

Možno si predstavujete, že bezprahové vnútorné dvere sú len klasické interiérové dvere, ktoré nie sú vybavené prahom. Mýlite sa. Bezprahové dvere sú omnoho modernejšie, komfortnejšie a originálnejšie ako klasické interiérové dvere. Ide o hliníkové dvere s posuvným systémom. To znamená, že sa nejedná o klasické krídlo dverí, ale o moderné posuvné dvere, pričom hliníkové profily sú vyplnené bezpečnostným sklom. Dvere sú vybavené koľajnicovým systémom a ich posúvanie je mimoriadne jednoduché a najmä nehlučné. Takéto dvere môžu mať ľubovoľné rozmery. Pevné hliníkové profily totiž udržia aj veľké tabule skla, a tak je možné vyrobiť dvere podľa konkrétnych potrieb klienta.

Moderné, funkčné, nadčasové – bezprahové vnútorné dvere

Ak snívate o modernom domove alebo chcete svoje kancelárske priestory vybaviť v čo najmodernejšom a zároveň funkčnom štýle, bezprahové vnútorné dvere sú tou správnou voľbou.

Aké výhody ponúkajú?

Presvetlenie interiéru. Bezprahové vnútorné dvere tvorí v podstate veľká tabuľa skla a úzky hliníkový profil a hlavne bezbarierový prístup. Vďaka tomu sa slnečné svetlo dostane aj tam, kam by v prípade klasických dverí nedosiahlo.

Variabilita bezprahových dverí

Vďaka pevnosti hliníkových profilov je možné zvoliť si presklené bezprahové vnútorné dvere rôznych rozmerov.

Optické zväčšenie priestoru

Presklené dvere sú ideálne aj do malých priestorov, napríklad na predelenie obývacej a kuchynskej časti. Šetria miesto a zároveň opticky rozširujú priestor.

Absolútna nehlučnosť

Takéto dvere sa nedajú hlučne „pribuchnúť“ ako klasické dvere. Ich používanie je absolútne nehlučné. Ocenia ich teda aj rodiny s malými deťmi.

Dostatočné tepelné aj zvukové izolačné vlastnosti

Nemusíte sa obávať, že by bezprahové vnútorné dvere prepúšťali priveľa hluku, prípadne chlad. S použitím izolačného dvojskla dosahujú vlastnosti klasických interiérových dverí.

Moderný vzhľad hliníkových interierových dverí

Ten najmodernejší minimalistický dizajn, aký si môžete zvoliť, hliníkové dvere sú vizitkou Vášho domova

Jednoduché používanie posuvných dverí

Otváranie a zatváranie, respektíve posúvanie dverí, je absolútne nenáročné. Zvládne to aj malé dieťa.

Bezbariérovosť bezprahových dverí

Bezprahové vnútorné dvere ocenia aj ľudia s hendikepom. Prechádzanie cez ne a ich používanie je nenáročné.

Aj to sú dôvody, pre ktoré si bezprahové vnútorné dvere vyberá čoraz viac ľudí nielen do súkromných, ale aj komerčných interiérov.

 

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...