19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Dvere vgarážovej bráne

Dvere v garážovej bráne
03/01/2019

Dvere v garážovej bráne

 

Garážové brány, ktoré sú v dnešnej dobe súčasťou snáď každej novostavby, nielenže zaberajú výraznú časť steny, ale neraz aj dominantné miesto na fasáde domu. Nemyslieť včas na podobu a funkčnosť vstupných dverí do garáže, môže spôsobiť nemalé problémy a komplikácie, ktorým sa chce pochopiteľne vyhnúť každý z nás. Aj to je dôvod, prečo je vhodné vyberať garážové brány dôkladne a všetko si vopred poriadne premyslieť. S výberom vhodnej garážovej brány to nie je také jednoduché ako sa môže spočiatku zdať, obzvlášť vtedy, keď myslíme na prvotriedne zabezpečenie, ktoré je koniec koncov hlavnou témou nasledujúceho článku.

Ekonomická prevádzka, ktorú si okamžite obľúbite aj vy

Garážové brány už dávno nie sú len akýmsi obyčajným doplnkom, ktorý má koniec koncov len jediné využitie. Ich súčasťou môžu byť dvere, a teda vrátový uzáver, ktorý je vhodný skôr pre menšie stavby. Ich popularita stále rastie, keďže dvere sú zárukou ekonomickej prevádzky, ale tiež jednoduchej manipulácie, čo už ocenilo množstvo spokojných zákazníkov. Ich inštalácia je preferovaná najmä vtedy, ak neexistuje žiadny iný vstup do garáže, prípadne ak klient požaduje urýchlenie vstupu do alebo z priestoru. Pri otváraní dverí dochádza k omnoho nižšiemu úniku tepla ako pri otváraní celej brány, a aj to je jeden z dôvodov, prečo je vhodné siahnuť po tomto praktickom doplnku garážovej brány. Základom však je, aby bola garážová brána zateplená – a to buď za použitia polyuretánovej peny, ktorá je výborným tepelným izolantom, aj keď veľmi závisí na hrúbke panelu. Ak však zvážite každý detail a dáte si záležať na zateplení garážovej brány, ročne môžete usporiť až 33% nákladov za vykurovanie, čo znie už lákavo, však?

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...