19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Dvere z plastu,alebo hliníkové dvere?

Dvere z plastu, alebo hliníkové dvere?
22/04/2016

Uznajte sami, že vchodové dvere sú vizitkou každej domácnosti. Pokiaľ ste sa rozhodli, že je najvyšší čas na výmenu dvier, môžu byť pre vás ideálnym riešením plastové dvere, no pokojne i hliníkové. Aký je vlastne rozdiel medzi týmito dvomi typmi dverí?

Plastové dvere -  jednoduché, no odolné

Plastové dvere sa v dnešnej dobe vyrábajú z viacerých materiálov, ktoré sa líšia nielen cenou, ale i kvalitou a možnosťami použitia. Najlacnejšie sú výplne z abs plastov, ktoré sú skvelým riešením pre všetkých tých, ktorí sú nenároční a uprednostňujú skôr jednoduché, cenovo prijateľné veci. Medzi ďalšie výplne, ktoré sa používajú pri výrobe plastových dverí, sú hpl výplne, ktoré sú veľmi odolné a stabilné. Treba tiež dodať, že údržba je veľmi jednoduchá a taktiež si môžete vybrať z viacerých druhov. Najlepšou investíciou v prípade plastových dverí je jednoznačne výplň, ktorá sa lepí priamo na krídlo. Ide však o vyššiu investíciu, no môžete si byť istí, že tieto dvere vám vydržia skutočne veľmi dlho! Výborná pevnosť, stálosť a nádherný elegantný vzhľad sú len niektoré z výhod, ktoré tieto dvere ponúkajú.

Dvere z plastu, alebo z hliníku?

Hliníkové dvere – výborná kvalita i elegantný vzhľad

Veľkou výhodou hliníkových dverí je ich vzhľad. Dajú sa prispôsobiť bytu či domu, takže pokaľ máte drevené alebo plastové okná, dvere sa dajú s nimi veľmi ľahko zladiť. Hliník je známy svojou konštrukciou a výbornými mechanickými vlastnosťami. Dajú sa veľmi ľahko otvárať a zatvárať, sú maximálne bezpečné proti zlodejom, no zároveň ľahké a odolné voči vonkajším vplyvom. Čím lepšie vlastnosti budú mať vytúžené dvere, tým vyššia bude i cena, no uznajte sami , že investovať do kvality sa dnes oplatí! Či si zvolíte plastové alebo hliníkové dvere, verte, že budete maximálne spokojný s vašim výberom. 

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...