19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Exkluzívne hliníkovévchodové dvere

Exkluzívne hliníkové vchodové dvere
03/01/2019

Exkluzívne hliníkové vchodové dvere

V prípade exkluzívnych stavieb sa, samozrejme, kladie dôraz aj na výber vchodových dverí. Mali by spĺňať tie najvyššie požiadavky a ponúknuť nielen dokonalý vzhľad, ale aj vynikajúce vlastnosti. To všetko dokážu zabezpečiť exkluzívne hliníkové vchodové dvere.

Exkluzívne hliníkové dvere a ich vlastnosti

Je známe, že hliníkové vchodové dvere sa vyznačujú vysokou kvalitou, perfektným dizajnom a vynikajúcimi vlastnosťami. Ak ste však ešte o čosi náročnejší, zvoľte si exkluzívne hliníkové vchodové dvere. Sú tým najlepším, čo si môžete vybrať a uspokoja aj tých najnáročnejších. Sú to ručne vyrábané dvere s luxusným vzhľadom a perfektnými tepelnoizolačnými vlastnosťami. Spĺňajú tiež tie najvyššie nároky na bezpečnosť. Okrem toho sú mimoriadne odolné voči poveternostným vplyvom. Ide o panelové dvere, pričom existujú dve možnosti ich vyhotovenia:

Panelové dvere s obojstranným prekrytím

Je to exkluzívny typ dverí, aké si môžete zvoliť. Krídlo dverí je totiž ukryté z oboch strán, teda z interiéru, aj z exteriéru. Dverám to dodáva minimalistický dizajn a moderný nadčasový vzhľad.

Panelové dvere s jednostranným prekrytím

V tomto prípade je krídlo dverí ukryté iba zo strany exteriéru. To znamená, že z interiérovej strany je krídlo dverí viditeľné. Ide o lacnejšiu, no stále mimoriadne exkluzívnu variantu panelových dverí.

Aké sú doplnkové možnosti do dverí?

Exkluzívne hliníkové vchodové dvere môžu byť doplnené o ďalšie moderné a užitočné funkcie. Napríklad je možné vybaviť ich čítačkou prsta alebo bezkľúčovým otváraním. Tieto prídavné funkcie sa určite hodia nielen pre exkluzívne vchodové dvere do rodinných domov, ale tiež pre dvere do kancelárií, panelákov, či obchodných priestorov. Exkluzívne hliníkové vchodové dvere nájdu svoje uplatnenie všade tam, kde sú nároky na tú najvyššiu kvalitu, dokonalý dizajn a neprekonateľnú funkčnosť.

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...