19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Exteriérové žalúzie aposuvné dvere

Exteriérové žalúzie a posuvné dvere
01/01/2019

Exteriérové žalúzie a posuvné dvere

 

Exteriérové žalúzie sa stáva čoraz populárnejšou voľbou pre domácnosti. Ľudia ich väčšinou inštalujú na posuvné dvere, môžu byť však použité aj vstupných dverách. Je to skrátka skvelý doplnok bývania.

Exteriérové žalúzie ochrana a tienenie

S exteriérovými žalúziami môžete efektívne regulovať teplo, slnečné žiarenie (oslnenie) a ultrafialové svetlo. Svojim účelom poskytujú fyzickú bariéru pre slnečné svetlo. Niektoré exteriérové žalúzia dokážu blokovať až 96 % slnečného žiarenia, kedy fungujú ako klimatizácia. Udržujú tak vašu nehnuteľnosť v chlade dokonca i počas najhorúcejších letných dní, bez toho, aby zvýšili účet za energie alebo emisie oxidu uhličitého.

Rovnomerné tienenie 

Rozptýlené, neoslnivé a rovnomerne rozložené prirodzené svetlo je však stále sprístupnené, vďaka čomu zanikne potreba využívať umelé svetlo s škodlivými ultrafialovými lúčmi. Zabráni sa tak aj vyblednutiu nábytku a armatúr. Jasná vonkajšia vízia je zachovaná (v závislosti od voľby materiálu), avšak s ochranou súkromia od prehliadania budov a okoloidúcich ľudí.

 

 Exteriérové hliníkové žalúzie pohodlie bez obmedzení 

 

Navyše, počas chladnejších období exteriérové žalúzie zachytáva vzduch medzi sklom a sieťovinou. Vytvárajú tak dodatočnú vrstvu izolácie zasklenia. Pomáha to udržať teplo v nehnuteľnosti, vďaka čomu máte doma dostatočné teplučko a pohodlie. A ako bonus sa vám znížia náklady na vyhrievanie v zime.

 

Silná, odolná a dlho trvajúca remeselná zručnosť

 

Okrem toho, že je vizuálne atraktívne, exteriérové žalúzie je aj celkom robustné. Určité typy žalúzia sú vyrobené z hliníka a nerezovej ocele, čím sú odolné voči korózii. Zároveň sú však neuveriteľne silné a odolajú nárazom z akéhokoľvek rušného prostredia.

 

Inovatívne exteriérové žalúzie

 

Inovatívny uzamykací mechanizmus zabraňuje preniknúť akýmkoľvek nežiadúcim svetlom lúča (keďže nie je žiadna medzera medzi bočnými kanálmi a vlákna). Ďalším benefitom žalúzia je, že fungujú ako obrazovka proti hmyzu. A ako bolo spomenuté vyššie, taktiež majú excelentné vlastnosti vodeodolnosti vďaka exkluzívnemu vyfarbovanému roztoku impregnovaných textílií.

 

Exteriérové hliníkové žalúzie je skvelým prídavkom pre akúkoľvek domácnosť, prinášajúc so sebou dlhodobé benefity. Vysoká kvalita výroby, funkcie ako prirodzené chladenie domova, blokovanie ultrafialového žiarenia a šetrenie nákladov sú hlavné dôvody, ktoré robia exteriérové žalúzie populárnym.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...