19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Exterierové žalúzie nadiaľkový ovládač

Exterierové žalúzie na diaľkový ovládač
28/12/2018

Exterierové žalúzie na diaľkový ovládač

 

Vonkajšie žalúzie v dnešnej dobe predstavujú najpoužívanejší spôsob tienenia, ktorým ľudia chránia svoj domov. Používajú sa nielen na stavbách rodinných domoch, ale aj vo veľkých komerčných budovách, kde zabraňujú prenikaniu slnečných lúčov. Vďaka svojmu umiestneniu pred oknami sú účinnejšie ako vnútorné žalúzie, ktoré nemajú toľko pozitívnych vlastností. Svojimi funkciami dokážu priaznivo ovplyvniť tepelné podmienky v celej budove, kde pomocou naklápania lamiel dokážete regulovať svetlo v miestnosti podľa toho, ako vám to vyhovuje. Zaujímavosťou je, že vetrať cez okno dokážete aj vtedy, ak sú žalúzie úplne zatiahnuté. Okrem toho sú exteriérové žalúzie aj vynikajúcim zvukovým izolantom a bezpečnostným prvkom. Najvhodnejším materiálom, ktorý môžete pre svoje žalúzie vybrať je hliník, ktorým dokážete znížiť náklady v dome až o 40%. Počas horúcich letných dní sa vrátite do príjemne vychladeného domu a v čase zimy sa zas viete ochrániť pred treskúcimi mrazmi. Keďže sú tieto žalúzie mimoriadne odolné, ochrániť vedia okná aj pred silným vetrom, dažďom a iným poveternostnými podmienkami, ktoré inak útočia na vaše okná.

Ochrana okien a skiel 

Exteriérové žalúzie sú vhodné aj pre ľudí, ktorí potrebujú zvýšiť svoj pocit ochrany okien a skiel. Tento doplnok vám pomôže nielen s ochranou pred počasím, ale aj vlámaním. Ide o obľúbený, moderný a efektívny spôsob tienenia, ktorý dodá vašej stavbe špecifický dizajn a štýl. Jednotvárnosť v tomto prípade neexistuje, pretože je na výber obrovské množstvo nielen tvarov a veľkosti lamiel, ale aj farieb. Vďaka nim dokážete žalúzie prispôsobiť presne vašim požiadavkám, čím dokonale zapasujú k štýlu stavby. Využiť sa dajú nielen na rôznych typoch okien, ale aj balkónových a terasových dverách.

Motorový pohon na diaľkové ovládanie

Vonkajšie žalúzie sú komfortným doplnkom domu, ktorý dokážete ovládať nielen manuálne, ale aj pomocou motorického pohonu. Existujú motory bez diaľkového ovládania alebo aj s ním. Ak chcete ovládať žalúzie čo najpohodlnejšie a teda diaľkovým ovládačom, treba k motorovému pohonu priviesť kábel s napájaním k miestu pre uloženie boxu. V prípade káblového napojenia na riadiaci systém domu je potrebný aj dátový kábel. Ak sa rozhodnete, že exteriérové žalúzie napojíte na motor a budete ich ovládať diaľkovo, dosiahnete tak maximálne pohodlie v oblasti ovládania. Tento typ tienenia sa stane neoddeliteľnou súčasťou vášho domova, bez ktorého si už život nebudete vedieť predstaviť. Netreba však zabúdať na to, že exteriérové žalúzie a ich montáž by ste mali prenechať na odborníkov, ktorí s nimi majú dostatočné skúsenosti.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...