19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Garážovábrána s oknom

Garážová brána s oknom
03/01/2019

Garážová brána s integrovaním oknom

 

Garážové brány s oknom, ktoré sú voľbou číslo jeden mnohých slovenských domácností, potrebujú určitý priestor pred garážou, aby sa mohli hladko otvárať. To znamená, že tento typ brány nie je vhodný všade tam, kde je priestor obmedzený, a teda ho nie je dostatok. Garážové brány sa vyrábajú v najrôznejších prevedeniach, z rôznych druhov materiálu. Ich cena je pomerne prijateľná, čo možno považovať za ďalšie plus. Pýtate sa, či je vhodné siahnuť po garážových bránach s oknom? Aké sú ich ďalšie vlastnosti? Je dôležité aj zabezpečenie garážovej brány?

Výhody garážových brán s oknom, o ktorých ste nevedeli

Prednosťou garážových brán s oknom je to, že to výborne zvukovo izolujú, čo ocenia najmä rodiny žijúce v ruchu veľkomesta. Keďže dávnejšie boli tieto garážové brány prakticky všade, mnohým sa môže zdať, že sú akési „obyčajné“ a už dávno nie sú moderné. Omyl! Áno, kedysi sa jednalo prevažne o garážové brány vyrobené z dreva, no dnes sa na výrobu garážových brán používajú pozinkované oceľové profily, čiže vysokokvalitné a odolné materiály, ktoré vám koniec koncov vydržia aj do konca života. A to platí i v prípade osadenia okna, ktoré nádherne vynikne a zároveň umožní preniknúť do interiéru dostatok prirodzeného svetla, čo oceníte najmä v pochmúrnych dňoch.

Zabezpečenie garážovej brány je základ

Zabezpečenie garážových brán je absolútnou nutnosťou. Nezabezpečená garáž je „tabu“, a práve preto dbajte na to, aby ste sa nezabezpečeniu garáže oblúkom vyhli aj vy. Veď prečo nesiahnuť po kvalitnom zabezpečení, keď je to také jednoduché? V dnešnej dobe sú garážové brány vyrábané z takých materiálov, že ani ten najlepší zlodej nemá šancu. Problém môže nastať v prípade, že súčasťou garážovej brány sú trebárs malé dvierka so zámkom. V tomto prípade sa odporúča použiť kvalitný bezpečnostný zámok rovnako ako pri vchodových dverách. Avšak nezúfajte, nielen s výberom garážovej brány, ale aj jej zabezpečením vám pomôže predajca, a teda odborník, ktorý má v tomto smere bohaté skúsenosti a zručnosti.

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...