19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Inteligentnágarážová brána

Inteligentná garážová brána
03/01/2019

Inteligentná garážová brána

 

Garážové brány, ktoré sú v dnešnej dobe súčasťou každej novostavby, boli najmä v 90. rokoch symbolom úspechu a luxusu. Vzhľadom k tomu, že počet áut z roka na rok rapídne stúpa, ceny garážových brán sú výrazne nižšie, a práve preto sú nevyhnutnosťou mnohých rodín. Pýtate sa, aké prednosti majú inteligentné garážové brány? Stále premýšľate nad tým, či pôjde o výhodnú investíciu? Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi riadkami a uľahčite si váš výber.

Pred kúpou garážovej brány si odpovedzte na tri otázky

Pri výbere typu materiálu garážových brán je potrebné mať na pamäti, že ide o určitý bezpečnostný prvok a zároveň o dôležitý doplnok exteriéru budovy, teda rodinného domu. Avšak aj namontovanie automatických garážových brán má svoje úskalia. Najskôr je potrebné vyriešiť niekoľko otázok:

Akú garážovú bránu chcem (výklopná, rolovacia, sekcionálna, dvojkrídlová) a za akú cenu?

Aký systém otvárania a zatvárania brány sa hodí do mojej garáže?

Aký dodávateľ mi dodá kvalitnú garážovú bránu s vysokou životnosťou?

Všetky tri otázky je potrebné dôkladne premyslieť. Základom sú garážové brány z kvalitného materiálu – ak je cena vysoká, neznamená to, že garážová brána bude automaticky aj najkvalitnejšia. Čítajte referencie od ostatných zákazníkov, ktoré vám veľa napovedia a v konečnom dôsledku uľahčia rozhodovanie.

Výhody inteligentných garážových brán

Inteligentné garážové brány poskytujú priestor na odparkovanie vášho vozidla, ktoré bude po celý čas v maximálnom bezpečí, no okrem toho bude chránené pred vznikom korózie. Garážované autá majú vyššiu životnosť, keďže sú nielen v zime, ale počas celého roka umiestnené v izolovanej miestnosti. Či bývate na dedine alebo v ruchu veľkomesta, garáž by mala byť súčasťou aj vášho rodinného domu, keďže jej použitie je všestranné – nielen na odparkovanie vozidla, no taktiež ju môžete využiť ako sklad či dielňu. Sú natoľko inteligentné, že ich nemusíte ovládať manuálne, ale automaticky, čiže pri príchode domov nemusíte vystúpiť z auta, aby ste si bránu otvorili. Garážovú bránu môžete ovládať z pohodlia vášho vozidla, a to rýchlo, jednoducho a pochopiteľne, s dôrazom na vysokú bezpečnosť.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...