19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Inteligentné ovládaniežalúzií cez internet

Inteligentné ovládanie žalúzií cez internet
28/12/2018

Inteligentné ovládanie žalúzií cez internet

 

Žalúzie predstavujú v dnešnej dobe veľmi obľúbený a efektívny spôsob, ako dokážeme zabrániť vnikaniu slnka do nášho domova alebo priestupu tepla. Okrem toho, že poznáme vnútorné žalúzie, ktoré má doma takmer každý, existujú aj tie vonkajšie. Ich hlavnou funkciou je síce tienenie, no stavbe dodávajú špecifický dizajn, ktorý ju zmení na nepoznanie. Váš dom tak nebude nudný a fádny, ale exteriérovými žalúziami ho doplníte aj o moderný kúsok technológie.

Lepšie tienenie

Vonkajšie žalúzie sú umiestnené na vonkajšej strane okien, vďaka čomu bránia nielen prenikaniu svetla, ale budovu aj účinne tepelne ochraňujú. Lamely dokážu odraziť slnečné lúče omnoho lepšie, ako vnútorné žalúzie a preto je ich funkcia omnoho vyššia. V každej budove tak dokážete udržať príjemnú klímu aj počas horúcich letných dní, kedy sa iné priestory prehrievajú viac, ako je vhodné.

Dizajn a vetranie naklapaním 

Z pohľadu dizajnu viete žalúzie dokonale prispôsobiť vašej stavbe, pretože je na výber široká paleta nielen farieb, ale aj tvarov a veľkostí. Všetko závisí od toho, aké sú vaše požiadavky a očakávania, dizajn si už volíte podľa seba. Zaujímavosťou vonkajších žalúzií je, že nimi dokážete priestor v budove dokonale zatemniť. Počas toho, ako sú žalúzie zatiahnuté však dokážete budovu vetrať cez otvorené okno, čo ocení množstvo ľudí. Dnešná moderná doba plná technológií dokonca umožňuje tento systém tienenia ovládať nielen manuálne, ale aj motoricky. Ak momentálne nie ste doma a potrebujete budovu čo najviac zatemniť, k dispozícii máte aj ovládanie prostredníctvom internetu. Tento systém však musí byť priamo prepojený na vaše ovládanie, aby ste ho mohli dokonale používať. Vďaka vyspelosti a inováciám tak nemusíte byť prítomný doma, aby ste dokázali svoje žalúzie pohodlne naklápať tak, ako potrebujete

Inteligentné ovládanie 

Ak vonkajšie žalúzie máte, no o inteligentnom ovládaní prostredníctvom internetu ste nikdy nepočuli, odporúčame ho minimálne vyskúšať. Keďže klíma sa v našich zemepisných šírkach neustále ohrieva a letné dni sú čoraz teplejšie, táto vymoženosť vám pomôže viac, ako by ste si mysleli. Ak ráno zabudnete žalúzie zaklopiť manuálne, nemusíte celý deň v práci myslieť na to, že budete mať doma horúco ako na púšti. Vďaka pohodlnému ovládaniu si zaručíte komfort, ktorý je v dnešnej dobe akousi samozrejmosťou. Využite všetky dostupné možnosti, ktoré vám moderná doba ponúka a utečte pred únavnými teplotami priamo do vášho domova.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...