19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Kde a kedypoužiť hliníkovú fasádu

Kde a kedy použiť hliníkovú fasádu
01/01/2019

Kedy a kde použiť hliníkovú fasádu

Poznáme niekoľko druhov fasádnych systémov, z ktorých si môžete vybrať presne to, čo sa vám páči a vyhovuje. Ešte predtým, ako sa však rozhodnete aký typ si zaobstaráte, treba si odpovedať na otázku, čo od fasády očakávate. Väčšina domácností, ale aj rôznych iných budov uprednostňuje rôzne kombinácie fasádnych systémov, vďaka čomu vedia vytvoriť harmóniu, ktorá pôsobí nielen elegantne, ale v mnohých prípadoch aj nadčasovo.

Hliníkové fasády 

Hliníková fasáda je typ, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov, preto ju môžeme nazvať najlepším možným riešením. Tento typ sa využíva najmä pri administratívnych a priemyselných budovách, ale aj v rodinných domoch, ktorých majitelia túžia po exkluzívnom prevedení a tej najlepšej kvalite. Vidieť ju môžete v rôznych nákupných centrách, kanceláriách alebo showroomoch, kde sa dokonale hodia nielen vlastnosťami, ale aj dizajnom. Dôvodom, prečo sa tento druh presklenej fasády stáva čoraz viac frekventovanejším sú nielen jej výborné vlastnosti, ale najmä vzhľad, ktorý je pre mnohých podstatnejší, ako by sa stalo. Hliníková presklená fasáda je spojením moderného dizajnu a inteligentného riešenia, ktoré je známe po celom svete.

Hliník nadčasový vzhľad 

Definovať jej výhody a prednosti je veľmi náročné, nakoľko jedna sklená fasáda nie je presne taká, ako druhá. Ak sa však na tento druh pozrieme zo všeobecného hľadiska, môžeme hovoriť o výborných tepelnoizolačných vlastnostiach, ktoré sú naozaj obdivuhodné. Vietor, tlak vzduchu, dážď, mráz a ani slnko v tomto prípade nemajú žiadnu šancu, pretože sklená hliníková fasáda dokáže odolávať všetkým možným poveternostným podmienkam. Majitelia takýchto budov sa nemusia obávať žiadnych zmien počasia, pretože tie sú pre sklené fasády doslova hračkou. Zaujímavou je aj variabilita, nakoľko fasádu môžete doplniť o rôzne tieniace techniky, okná alebo dvere, ktoré sa stanú nielen doplnkom, ale aj využívaným prostriedkom. Mnohým ľudom sa môže zdať, že hliníková fasáda nedokáže ochrániť budovu pred zimou, čo nie je pravda. Sklenenú fasádu môžeme pokojne označiť za priekopníka v oblasti nízkoenergetických riešení, čím sa stáva naozaj zaujímavým typom. Obrovskou prednosťou je jej dizajn, pretože je charakteristickým prvkom modernej doby a nadčasového vzhľadu. Keďže sklo dokáže perfektne vyzerať desiatky rokov, nemusíte sa báť, že ho budete musieť po čase meniť. Ak nie ste stotožnený s tým, že cez fasádu je vidieť všetko to, čo sa deje vo vnútri, aj na toto poznáme riešenie. Pohrať sa môžete s farbami, kde si vyberiete nielen odtieň sklenených tabúl, ale aj farbu konštrukcie. Všetko závisí len na vašej fantázii a tom, ako chcete aby budova vyzerala. Ak sa pre tento druh fasády rozhodnete, vyberte si na jej realizáciu spoľahlivého odborníka. Hliníková fasáda totiž splní všetky vaše požiadavky a očakávania len vtedy, ak bude kvalitne a odborne zrealizovaná. Ak by ste ju nechali na firmu, ktorá s ňou nemá dostatočné skúsenosti, spôsobili by ste si zbytočné problémy a finančné straty.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...