19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Kde dverekončia, brána začína.

Kde dvere končia, brána začína.
07/08/2016

Rozmýšľate o kúpe garážovej brány? Výber pochopiteľne nie je taký jednoduchý, ako sa môže spočiatku zdať. Od takejto brány očakávame, že ju budeme ľahko ovládať a otvorí sa nám kedykoľvek, keď budeme potrebovať. Okrem toho by mala ladiť s exteriérom domu a samotným plotom. Existuje teda veľa kritérií, ktoré musíme pred výberom poriadne zvážiť.

Najobľúbenejší typ garážovej brány

Pochopiteľne, že dizajn je jednou z vlastností, ktorú si všímame hneď na začiatku. Farba či materiál sú dôležité faktory, od ktorých sa pochopiteľne bude odvíjať aj konečná cena. Najobľúbenejšie sú neutrálne farby, ktoré ladia v podstate s akýmkoľvek štýlom domu, farbou či dizajnom, čiže ak nemôžete zohnať presne ten istý odtieň garážovej brány ako je váš dom, siahnite po bielej, ktorá nádherne vynikne. Garážové brány sú vyrábané na mieru, podľa individuálnych požiadaviek zákazníka. Sekcionálne brány majú výborné úžitkové vlastnosti, pričom konštrukcia je upravená pozinkovaním.

Dom bez garážovej brány je ako okno bez skiel.

Ide teda o jedno z najlepších riešení z hľadiska uzavretia garážového vstupu, čo predstavuje značnú výhodu pre väčšinu klientov. Minimálna hlučnosť, výborné, ba až nadštandardné tepelno-izolačné vlastnosti a výhodná cena sú ďalšie prednosti tohto typu brány. Z toho vyplýva, že v zime nebudete mať v garáži nepríjemný chladný vzduch a naopak, v lete tam nebude na „udusenie“. Vďaka modernému prevedeniu a prvotriednej konštrukcií sú sekčné brány maximálne spoľahlivé, bezpečné proti zlodejom a ich životnosť je skutočne veľmi dlhá. Ak sa rozhodnete pre vyššiu investíciu a dáte si záležať na stopercentnej kvalite, prevádzkové náklady budú výrazne nižšie, čiže počiatočná investícia sa vám po čase postupne vráti. Pochopiteľne, že poznáme i ďalšie druhy garážových brán, akými sú rolovacie brány, výklopné brány, posuvné brány a krídlové brány. Informujte sa u vami zvoleného dodávateľa o detailoch každého typu a vyberte si bránu, ktorá bude pre váš pozemok najvhodnejšia.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...