19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Kde použiťharmonikové dvere?

Kde použiť harmonikové dvere?
23/04/2017

Harmonikové dvere sú vďaka svojej modernej konštrukcií snom mnohých zákazníkov, a to vrátane architektov, investorov či firiem. Pri ich výrobe sa používajú tie najmodernejšie dverné systémy, ktoré umožňujú otvárať dvere dovnútra alebo smerom von. Čo sa týka súčiniteľa priepustnosti tepla a zvukovej izolácie, obe veličiny závisia na hliníkovom systéme, ktorý bol využitý v procese výroby. Ak váš dodávateľ použije vhodné profily a šablóny, harmonikové dvere sa môžu pochváliť svojim jednoduchým a vkusným prevedením.

Jednoduchá údržba, praktické prevedenie, prijateľná cena

Dôvodov, prečo ľudia siahajú práve po tomto type dverí je množstvo, no v prvom rade je to kvôli tomu, že nezaberajú príliš veľa miesta. Harmonikové dvere sa hodia do veľkých priestorov, kde umožňujú maximálnu neporušenú šírku prechodu. Najpopulárnejšími sú tie dvere, ktoré sú vyrobené z hliníku. Vynikajú predovšetkým svojou dlhou životnosťou a údržba je v tomto prípade minimálna. Vyrábajú sa podľa stavebného otvoru, čiže nie sú obmedzené na niekoľko základných rozmerov.

Výborný systém harmonikových skladacích dverí.

Pri hliníkových harmonikových dverách si môžete vybrať farbu z pestrej škály, prípadne si vybrať povrch, ktorý je imitáciou dreva. Na rozdiel od klasických dverí je otváranie harmonikových dverí omnoho praktickejšie. Úspora plochy je v tomto prípade 80% oproti bežným dverám, čo je skutočne perfektné! Treba počítať s tým, že tieto dvere zasahujú do oboch priestorov, ktoré oddeľujú. Dvere majú prah, čo je tiež jedným z plusov. Ďalšou prednosťou je možnosť výroby extrémych rozmerov, čo znamená až 8 krídiel! Neváhajte a oživte svoju zimnú záhradu, či obchodný priestor, zvoľte si požadované rozmery dverí a oslovte vami vybranú firmu.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...