19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Kvalita a dizajnokien architektura skla

Kvalita a dizajn
27/01/2016

Zaručená kvalita a pekný dizajn

Architektúra sprevádza bývanie človeka po tisícročia. Je akoby nesmrteľná a tak aj dnes oceňujeme vydarenú kombináciu tvaru, formy a materiálu. Výrazným prvkom architektúry sú okná či sklenené prvky fasád. Preto dnešnej architektúre hovoríme architektúra skla.

Architektúra skla - Dizajn budúcnosti

Okná sú jednoznačne dlhodobou súčasťou budovy, akcentujú jej vnímanie a musia mať životnosť vyššiu ako samotná fasáda. Ich dizajn musí byť dokonale prepracovaný zosúladený s architektonickým výrazom a štýlom stavby. Nielen pohľad na stavbu, ale aj pohľad z nej by mal však stáť „za to“. Nemalo by mu brániť priveľa konštrukčných prvkov ktoré tvoria tieto „transparentné“ časti fasád, lebo tak sa odborne označujú okenné otvory. Materiálové riešenie rámov a skiel, ale aj konštrukčná skladba preto musia byť najvyššej kvality, aby sa dostavil očakávaný estetický dojem a okno či otváracie časti terasových presklení získali dlhoročné bezproblémové funkcie.

Dnes ponúkané okná majú neporovnateľne vyššie úžitkové vlastnosti ako okná dodávané pred pár rokmi. Vyžadujú to sprísnené normové požiadavky ale aj vývoj v konštrukciách okien. Nové okná vám prinesú  oveľa lepšie úžitkové vlastnosti, bezchybnú funkčnosť, pohodlie a estetickú kvalitu. Musíte si však vybrať dodávateľa a výrobcu ktorý je overený dobou svojej existencie (INTER-OKNO vyše 10 rokov na trhu) a stane sa vaším spoľahlivým partnerom.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...