19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Kvalita sa skrýva zarohovým oknom

Kvalita sa skrýva za rohovým oknom
26/02/2018

Kvalita sa skrýva za rohovým oknom

Túžite po elegantnom, nadčasovom a jedinečnom hlíkovom rohovom okne, ktoré sa stane neprehliadnuteľným prvkom vášho domu. Bývanie s využitím kvalitného rohového okna je v dnešnej dobe mimoriadne obľúbené, a to najmä v prípade novostavieb. Nielen, že rohové okná sú cenovo dostupné, ale v kombinácií s tieniacou technikou chránia pred nežiaducimi pohľadmi susedov, hlukom z vonkajšieho prostredia a koniec koncov majú významný vplyv na spotrebu energie. Vedeli ste, že počas zimy neuniká z domu toľko tepla a naopak, v lete dovnútra neprenikne horúci vzduch zvonka? Treba však podotknúť, že dôležitú rolu má výber spoľahlivého dodávateľa, keďže nielen kvalitné okná, ale v prvom rade stopercentne vykonaná montáž má rozhodujúci vplyv na to, či budú plniť svoju funkciu na takej úrovni, ako by mali. 

Správna voľba montáže rohového okna

Pochopiteľne, že v súvislosti s rohovým oknom vzniká i jedno riziko, ktorým je kondenzácia. Roh je z hľadiska povrchovej teploty problémový, a práve preto je nutné zaviesť v rohu zateplený prvok alebo štrukturálny spoj, ktorý zabráni prípadnej kondenzácií. Avšak, na tieto i ďalšie skutočnosti sa musí zamerať samotná daná firma, keďže ide o náročnejšiu prácu, ktorá si vyžaduje zručnosti a v prvom rade skúsenosti i odborný pohľad pracovníkov.

 

Kde umiestniť rohové okno?

Rohové okno je svojim spôsobom atypické, a preto je dôležité premyslieť si, kam ho umiestnite. Jedným z riešení je obývacia miestnosť, keďže práve tam vynikne najviac, veď neexistuje nič lepšie, ako vymeniť televíziu za jedinečný výhľad na okolie, no nie? Treba mať na pamäti, že minimálne v tomto prípade je viac než vítané zvoliť spoľahlivú firmu, ktorá si svoju prácu splní skutočne dôkladne vzhľadom k tomu, že montáž a inštalácia rohového oknanie je skutočne jednoduchá. Tak čo poviete, aj vy si splníte sen o neopakovateľnom výhľade a oživíte takýmto spôsobom váš dom, ktorý získa úplne inú perspektívu?

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...