19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

kvalitné okná, takprečo si nevybrať hliníkové?

 kvalitné okná, tak prečo si nevybrať hliníkové?
26/10/2018

Vzrástol záujem o kvalitné okná, tak prečo si nevybrať hliníkové?

 

Hľadáte kvalitné okná, ktoré vám vydržia pokojne aj do konca života? Chceli by ste ročne ušetriť nemalú sumu peňazí za vykurovanie, ktoré výrazne ovplyvňujú váš rodinný rozpočet? Túžite po oknách, ktoré budú konečne dokonale tesniť a neprepustia z interiéru ani kúsok tepla? V tom prípade neváhajte ani vy a dajte prednosť hliníkovým oknám, ktoré sú zo „sveta okien“ jednoznačne tým najlepším výberom. Netvrdíme, že také plastové okná nesplnia vaše požiadavky, no plast nie je až taký odolný a vysokokvalitný ako zrovna hliník, ktorý patrí medzi najpoužívanejší stavebný materiál.

Jednotka okien na trhu

Pri výbere plastových okien je viac než dôležité všímať si počet komôr , vystuženie,bezpečnostnú triedu, v prípade hliníkových profilových systémoch si treba všímať hlavne tepelnoizolačné vlastnosti. Profily popredných výrobcov spĺňajú kritéria a požiadavky pre výstavbu nízkoenergetických a pasívnych domov, čiže sa uplatňujú predovšetkým tam, kde sa kladie dôraz na reprezentatívne pasívne požiadavky. To však neznamená, že po takýchto oknách nemôže siahnuť bežná rodina žijúca v bytovke. Vďaka výborne tvarovej stálosti je hliník skvelým riešením pre veľké presklené plochy, veď výborne odoláva poveternostným vplyvom i mechanickému poškodeniu! Okrem toho je odolný voči tepelných zmenám, čiže svoje uplatnenie si nájde v podstate v akomkoľvek prostredí.

 

Vyberte si vytúženú farbu okien bez príplatku

Hliníkové profilové systémy sú pokryté farbami, ktoré môžu byť lesklé či matné, pričom farbu si môžete vybrať zo vzorkovníka presne takú, akú chcete,pri hliníkových systémoch aj biela farba sa považuje za rovnakú farbu ako ostatné. Životnosť povrchovej úpravy je v podstate doživotná, no opäť to záleží od toho, ako sa budete o okná starať, ale aj od samotného výrobcu, resp. firmy, ktorá hliníkové okná vyrába. V porovnaní s takým plastom je povrchová úprava omnoho odolnejšia, čiže tak skoro nezbledne, ale naopak, zachová si svoju sýtu a žiarivú farbu niekoľko desiatok rokov.

Prvotredné hliníkové okno

Hliníkový systém okien dverí a fasadnych systémov ponúka rozmanité konštrukčné možnosti a riešenia, ktoré sú zárukou prvotriedneho bezpečnostného systému s ohľadom na nosnosť a nepriepustnosť. Ak vám záleží na prvotriednom prevedení, nádhernému prevedeniu a nebojíte sa investovať, siahnite po hliníkových oknách, ktoré sa stanu dominantou vašej domácnosti.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...