19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Lacná garážovábrána s manuálnym pohonom

Lacná garážová brána s manuálnym pohonom
03/01/2019

Lacná garážová brána s manuálnym pohonom

 

Garážové brány patria medzi najpohyblivejšiu časť v každom dome, a práve preto by sme ich výberu mali venovať dostatok pozornosti. Ide totiž o investíciu, ktorá sa vám časom vráti, tak prečo podceniť výber, keď nemusíte? Garážové brány sú denno-denne vystavované väčšiemu opotrebeniu než akákoľvek iná časť alebo dvere rodinného domu. Zdvihnú a spustia sa zhruba tisíc krát ročne, čo je skutočne obrovské číslo, však? Dobre udržiavané garážové brány zaisťujú bezpečnosť a pohodlie, čo je koniec koncov cieľom každého z nás. Aj z tohto dôvodu je dôležité, aby ste venovali garážovým bránam dostatok pozornosti nielen pri ich výbere, ale tiež údržbe.

Najpreferovanejšie garážové brány na slovenskom i zahraničnom trhu

Pri montáži sekčných garážových brán, ktoré sú cenovo prijateľné, je nutné uvedomiť si, že potrebujete priestor pod stropom, kde budú umiestnené koľajnice garážovej brány. Ich rozmanitosť, ľahká údržba a ďalšie prednosti vám zaručia nielen dlhú životnosť, ale aj funkčnosť po dobu niekoľkých desiatok rokov! Aké sú ich ďalšie prednosti?

Minimálne priestorové nároky - nepotrebujete priestor pred alebo za garážou, keďže sa brána vysúva smerom nahor pod strop, prípadne do boku.

Výborné tepelnoizolačné vlastnosti - jednotlivé sekcie sú zabezpečené izolačnou výplňou, čiže sa nemusíte obávať vzniku tepelných strát.

Tichá a bezproblémová obsluha - tichú obsluhu garážovej brány oceníte prevažne pri jej každodennom užívaní: sekčné, resp. sekcionálne garážové brány majú zabudovanú pružinu, ktorá zaisťuje ľahké otváranie i zatváranie garáže, a to bez ohľadu na poveternostné vplyvy.

Ak chcete ušetriť, zvoľte manuálny pohon

Pochopiteľne, ak sa vám nechce do garážovej brány príliš investovať, no túžite mať vaše vozidlo neustále v bezpečí, je vhodné siahnuť po bráne s štandardným manuálnym pohonom, ktorý je cenovo dostupnejší ako automatický pohon. Znamená to, že sa vzdáte komfortu, no koniec koncov základom je, že garážová brána splní svoj hlavný účel a bude spĺňať funkčné vlastnosti akými sú – bezpečnosť, spoľahlivosť a jednoduchá obsluha.

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...