19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Maximálnerozmery fasády

 Maximálne rozmery fasády
01/01/2019

Maximálne rozmery fasády

Fasáda je súčasťou každej jednej stavby, ktorá má nielen dobre vyzerať, ale aj chrániť. Na trhu dnes nájdeme množstvo fasádnych systémov, ktoré sa od seba odlišujú rôznymi vlastnosťami. Ľudia si ich vyberajú nielen podľa svojich požiadaviek, ale aj dizajnu, ktorý sa im ku stavbe hodí. Cieľom každej jednej fasády je však prekrytie stien budovy čo najlepším a najkvalitnejším spôsobom. Ak hľadáte riešenie, ktoré vám vydrží dlhé roky, odporúčame hliníkovú fasádu.

Nadrozmerné riešenia

Dôvodov, prečo je vhodným riešením pre vašu stavbu je niekoľko, no treba pripomenúť, že je vhodná aj pre veľké budovy ale aj pre rodinné domy ktoré z architektonické hľadiska požaduje investor nadrozmerné ská, kde chcete mať dostatok svetla. Hliník je vo všeobecnosti nielen spoľahlivým, ale aj mimoriadne obľúbeným materiálom, po ktorom siaha stále viac ľudí. Vďaka svojmu vzhľadu je nielen moderný, ale aj nadčasový, čo ocení najmä dnešná mladá generácia. Výnimočný je svojou funkčnosťou a jednoduchosťou, kedy nemusíte myslieť na pravidelný servis alebo opravu. Hoci by sa mohlo zdať, že nedokáže byť odolný voči vonkajšiemu prostrediu tak, ako iné fasádne systémy, opak je pravdou. Odolávať dokáže všetkým poveternostným podmienkam a to aj silnému nárazovému vetru.

Hliníková presklená fasáda už dávno nie je len o priehľadnom skle, ale môžete si ju nakombinovať podľa vlastných predstáv. Zvoliť si môžete nielen rozmery fasády, ale aj farbu konštrukcie či odtieň sklených tabúľ. Fasádu dokonca môžete doplniť aj o okná, dvere a tieniacu techniku, ktorá zabráni vnikaniu neželaného svetla. Nespornou prednosťou je dizajn, ktorý vydrží v rovnakom prevedení dlhé roky až desaťročia. V rámci izolačných vlastností hovoríme o priekopníkovi v oblasti nízkoenergetických riešení, nakoľko dokáže budovu dokonale ochrániť.

Rozmer bez obmedzení 

Vzhľadom na to, že väčšina týchto fasád sa využíva vo verejnom a nie súkromnom sektore aj ich návrh a príprava sú zamerané presne na takéto využitie. Čo sa týka maximálnych rozmerov tohto fasádneho systému, tak môžeme povedať, že pri použití vhodných bezpečnostných skiel a prvkov môžeme osadiť nadrozmerné sklá podľa požiadaviek zákazníka. Tie vyzerajú nielen pôsobivo, ale aj elegantne a preto sú čoraz viac obľúbené. Hliníkový fasádny systém si môžeme predstaviť ako lego, kedy sa stĺpiky ukotvia hore a dole a priečniky priečne. Vďaka tomuto systému sa vytvoria obdĺžniky alebo štvorce, ktoré sa zasklievajú zvonku. Pri realizácii tejto fasády netreba zabúdať na to, že ide o náročný projekt a preto ho treba prenechať odborníkovi. Nesprávna realizácia môže spôsobiť problémy, ktoré vás budú stáť nielen množstvo času, ale aj financií.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...