19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Odolávajúrolety vandalizmu

Odolávajú rolety vandalizmu
01/01/2019

Rolety a vandalizmus

Každý domov by mal, okrem dizajnovej funkcie, plniť aj tú bezpečnostnú. Všetci sa chceme cítiť bezpečne a preto vám ponúkneme spôsob, ako zvýšiť komfort bývania a zaručiť sebe či svojim blízkym súkromie a bezpečnosť.

Znížte hluk, zvýšte bezpečnosť

Rolety majú výrazný vplyv aj na objem zvuku, ktorý sa šíri z okolia vášho domu či bytu. Vytvorením ďalšej izolačnej vrstvy proti hluku, sa rolety stávajú veľmi dobrým riešením ak bývate na rušnej ulici. Ďalšou výhodou je ochrana pred hmyzom či schopnosť roliet tieniť a vetrať zároveň.

V lete proti prehrievaniu, v zime proti úniku tepla

Rolety patria ku základným prvkom tieniacej techniky a dokážu zamedziť prístupu slnečného žiarenia do interiéru a tak zabraňujú jeho prehrievaniu v letnom období. V zimnom období naopak zabránia úniku tepla cez okná.
Okrem výhody regulácie teploty, rolety zabraňujú oslňovaniu v priestoroch kde je napríklad televízor alebo počítač, vy si tak môžete v pohodlí vychutnať nedeľnú pohodu.

Rolety = Komfort a bezpečnosť

Rolety sú v poslednej dobe stále viac využívané a mnoho zákazníkov je vysoko spokojných s ich vlastnosťami a výhodami.
Rolety sú, vo vysokej miere, odolné voči mechanickému poškodeniu, ktoré môže nastať pri silnej búrke alebo pri pokuse o vlámanie. Materiály, z ktorých sú rolety vyrobené sú veľmi pevné, vďaka čomu je takmer nemožné lamely prelomiť a dostať sa tak ku dverám či oknu, ktoré chránia. Veľmi praktická je napríklad funkcia naprogramovania roliet tak, aby simulovali vašu prítomnosť.

Vkusný doplnok každej fasády

Vďaka veľkej možnosti výberu zo širokej palety farieb a vzorov, rolety predstavujú vkusný doplnok exteriéru a môžete si ich nechať vyrobiť na mieru tak, aby presne zapasovali do dizajnu fasády.

Rolety sú teda vhodné pre každého, kto túži po bezpečnom dome, komforte a súkromí.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...