19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Otázky aodpovede #2

Otázky a odpovede #2
28/05/2016

Existuje stopercentná ochrana pred hmyzom?

Leto sa blíži a s ním aj prítomnosť otravného hmyzu. Hmyz sa dostáva do našich obydlí a znepríjemňuje nám život. Jedným z riešení sú sieťky proti hmyzu, ktoré sa umiestňujú priamo na okná. Tieto dokážu váš byt či dom pred dotieravými zvieratkami ochrániť a vy sa už nemusíte neustále oháňať. Táto ochrana sa však dá umocniť ešte jedným produktom!

Komplexnú ochranu pred hmyzom dosiahnete použitím sieťok aj do vchodových dverí! Tieto sieťky nezavadzajú a sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov, ktoré váš problém raz a navždy vyriešia. Mechanizmus je upevňovaný priamo na dvere, čím je dosiahnutá absolútna izolácia. Spojenie použitia sieťky na okno aj na dvere zabezpečí ničím nerušený pobyt v interiéri. Pripravte sa na leto a vyhrajte odveký súboj s hmyzom!

Bezbariérové spojenie terasy a obývačky?

Okná a dvere – či už plastové, hliníkové, vchodové či balkónové – sú vyrábané na základe myšlienky zjednodušenia života ich používateľom. Vyrábajú sa z ľahkých a kvalitných materiálov, použité mechanizmy sú jednoduché na ovládanie, montáž a manipulácia s nimi je nenáročná a zvládne ju naozaj každý. Nemenej dôležitou súčasťou týchto produktov je ich bezbariérovosť.

Jednoduchý prístup do interiéru a exteriéru je prioritným nielen pre ľudí, ktorí trpia obmedzením pohybu. Balkónové dvere sú často krát bezbariérové práve z dôvodu ničím neobmedzovaného prechodu medzi interiérom a exteriérom. Táto voľba neobmedzuje pri pohybe a nehrozí nepríjemné zakopnutie či spôsobenie problémov pri prenášaní vecí z a na balkón. Posuvky taktiež ponúkajú možnosť bezbariérového prístupu, čo ocení každý zákazník. Načo si robiť život ťažkým? Použite bezbariérové varianty okien a dverí a užívajte si ničím neobmedzovaný pohyb!

Ako opticky zväčšiť priestor?

Súčasný trend interiérovej architektúry je jasný – obrovské a vzdušné priestory, ktoré ponúkajú široké možnosti kreatívneho usporiadania nábytku či iných interiérových elementov. Nie každý má však k dispozícií takéto priestory. Ako tento problém vyriešiť?

Skvelou voľbou je použitie veľkých okien a vchodových dverí, ktoré nielen že osvetlia celý interiér, dodajú mu aj ilúziu priestorovosti. Tento efekt sa dá umocniť použitím celých presklených dverí a okien. Dosiahne sa tým, že sa všetky ostatné elementy produktu minimalizujú a do popredia sa dostanú sklenené časti. Ide o akýsi minimalistický štýl, ktorý však jemne definuje celkovú atmosféru miestnosti. Okrem optického zväčšenia priestoru sa môžete tešiť aj z prekrásnych výhľadov, ktoré tieto okná a dvere poskytnú!

V prípade, že máte ďaľšie otázky pokračujte na kontaktný formulár.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...