19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Otváracieokno vo fasáde

Otváracie okno vo fasáde
01/01/2019

Otváracie okno vo fasáde

 

Hliníková presklená fasáda je v dnešnej dobe je žiadanou, ale aj modernou a inteligentnou voľbou. Hoci nie je často používaná v rodinných domoch, no využiť ju môžete aj tam. Omnoho viac je žiadaná v prípade komerčných budov ako sú napríklad administratívne priestory, showroomy alebo nákupné centrá, ktoré denne navštevuje obrovské množstvo ľudí. Ak si neviete predstaviť, ako taká klasická hliníková fasáda vyzerá, stačí si predstaviť veľkomestá. Tento druh fasády je na každej druhej budove, kde sa striedajú odtiene skla v tých najrôznejších farbách. Hoci u nás nie je hliníková fasáda ešte tak rozšírená, pomaly ale isto sa u nás udomácňuje. Dôvodom je jej obrovské množstvo výhod, ktoré sú od iných druhov fasádnych systémov odlišné.

Jej najväčšou prednosťou sú mechanické a tepelnoizolačné vlastnosti, ktoré ju robia jedinečnou. Hoci by sa mohlo zdať, že sklo nedokáže odolávať nástrahám počasia ako mráz, silný vietor, slnko alebo dážď, opak je pravdou. Tento materiál je voči prírodným elementom dokonale odolný a počasie je pre neho hračkou. Zaujímavou je aj tepelná izolácia, pretože hliníková fasáda je doslova priekopníkom v oblasti nízkoenergetických riešení. Nespornou prednosťou je aj dizajn, ktorý je nielen moderný, ale aj nadčasový. Sklo vám vydrží nielen dlhé roky, ale ja desaťročia a preto sa nemusíte báť jeho skorej výmeny alebo zmeny štruktúry. Možná je dokonca aj hra s farbami, kedy si môžete vybrať nielen farbu konštrukcie, ale aj odtieň sklených tabúľ. Vďaka tomu nemusí byť vaša stavba rovnaká ako ostatné a dokážete ju dokonale odlíšiť. Vďaka svojim vlastnostiam môžeme tento druh fasády označiť aj za veľmi úsporný, pretože je skvelým riešením nielen z hľadiska štýlu, ale aj ekonomických kritérií.

Okno v hliníkovej fasáde

Môže sa zdať, že do sklenej fasády sa nehodí žiadne otváracie okno alebo dvere. To však nie je pravda a otváracie okno si môžete zvoliť presne tam, kde potrebujete. Možností je v dnešnej dobe naozaj veľa a stačí len vedieť, na koho sa obrátiť. V prípade, že chcete do presklenej fasády takéto okno umiestniť, poradiť by ste sa mali s odborníkmi. Tí vám nielen poradia, ale aj pomôžu pri výbere a montáži. Umiestniť otváracie okno do tejto fasády je výborným krokom, ako dostať do priestoru čerstvý vzduch. To, že je sklo priesvitné neznamená, že budova nepotrebuje dýchať a že musí byť vetraná. Otváracím oknom zlepšíte komfort nielen sebe, ale aj ľudom, ktorí sa v nej dlhodobo nachádzajú.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...