19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Plné hliníkovévchodové dvere

Plné hliníkové vchodové dvere
03/01/2019

Plné hliníkové vchodové dvere

Myslíte si, že len s presklením budú vaše vstupné dvere vyzerať dobre? Mýlite sa. Na trhu je množstvo typov plných vchodových dverí, ktoré vyzerajú vynikajúco a dodajú domovu ten správny šmrnc.

Výhody plné vchodové dvere

Ak sa rozhodujete, či si vybrať plné vchodové dvere alebo dvere s presklením, možno vám v rozhodovaní pomôžu aj nasledujúce pozitíva plných vchodových dverí.

Moderný design plných vchodových dverí 

Pôsobia minimalistickým dojmom a preto sú častou voľbou v prípade moderných novostavieb, bungalovov a štýlových rodinných domov. Zvoľte si ten správny dizajn pre váš dom!

Bezpečný vzhľad plných vchodových dverí 

Vraví sa, že vchodové dvere sú také silné, aká silná je ich najslabšia časť. Tou slabou časťou, ktorá môže uľahčiť vstup nezvaných hostí je  štandardtné sklo, ak si zvolíte bezpečnostné sklo dostanete sa na vysokú bezpečnosť bezpečnostnú triedu vchodových dverí. Navyše, ak si zvolíte plné vchodové dvere z hliníka, bezpečnosťou si môžete byť istí. Hliníkové dvere sú totiž mimoriadne pevné a odolné.

Poskytujú lepšie tepelnoizolačné vlastnosti

K únikom tepla môže dochádzať práve cez presklenú časť dverí. Samozrejme, na presklenú časť je možné použiť izolačné sklo, čo sa však môže odraziť vo vyššej cene dverí.

Chránia pred neželanými pohľadmi

 Aj v tomto prípade všetko závisí od toho, aké sklo si zvolíte. No v prípade plných vchodových dverí si môžete byť istí, že do súkromia vašej domácnosti nikto nenahliadne.

Kde použiť plné hliníkové vchodové dvere

Plné hliníkové vchodové dvere majú všestranné využitie. Sú častou voľbou napríklad ako vchodové dvere do bytov v obytných domoch a panelákoch. V tomto prípade presklenie naozaj nie je nutné. Dalo by sa povedať, že je až nežiaduce. Od vchodových dverí do bytov sa vyžaduje najmä bezpečnosť. Plné hliníkové vchodové dvere dokážu byt dostatočne ochrániť pred zlodejmi. Veľmi obľúbené sú však plné hliníkové vchodové dvere aj v prípade rodinných domov. V prípade, že je potrebné zabezpečiť dostatok slnečného svetla, možné je inštalovať svetlík. Takéto dvere so svetlíkom sú dnes modernejšie a obľúbenejšie, ako klasické dvere s presklením.

Ak hľadáte vedľajšie vchodové dvere, aj v tomto prípade sú plné hliníkové vchodové dvere perfektnou voľbou. V prípade vedľajších dverí spravidla nie je kladený dôraz na dostatok slnečného svetla. Potrebná je skôr bezpečnosť, odolnosť a pevnosť. Všetky tieto kritériá spĺňajú plné hliníkové vchodové dvere.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...