19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Pre exkluzívnestavby hliníková fasáda

Pre exkluzívne stavby hliníková fasáda
08/04/2019

Pre exkluzívne stavby je najlepším riešením hliníková fasáda

V dnešnej dobe existuje niekoľko fasádnych systémov, z ktorých si môžu zákazníci smelo vyberať. Ak sa však povie funkčné riešenie pre exkluzívne stavby, na mysli máme hliníkové fasády, ktoré sú charakteristické robustnými stenami ohurujúcimi na prvý pohľad. Využitie hliníkovej fasády je najmä v administratívnych budovách alebo pri obchodných domoch a showroomoch aj pri exkluzívnych rodinných vilách a architektonických riešeniach.

Moderné rodinné domy a vily 

Svoje využitie však majú aj v moderných rodinných domoch, ktorých majitelia chcú nielen famózny dizajn, ale aj nadčasovosť. Výhodou veľkých presklených stien a fasádnych hliníkov systémov  je kompatibilita, pretože do tejto fasády je možné integrovať nielen vchodové dvere, ale aj automatické posuvné dvere alebo okná. Možno sa pýtate, čo je na tomto druhu fasády také výnimočné? Ide predovšetkým o skvelý dizajn a kvalitný materiál, ktorým je hliník a riešenia fasádnych sysémov. hliníkové fasádne a okenno dverné systémy sú známe nielen svojou dlhou životnosťou, ale aj nadčasovosťou, čím sa stal obľúbený v stavebníctve po celom svete.

Hliníková fasáda a minamalizmus 

Hliníková fasáda je výbornou voľbou aj pre tých, ktorí preferujú funkčnosť a jednoduchosť zároveň. Keďže je tento materiál mimoriadne ľahký, nezaťažuje statiku budovy sú samonosné. Hliník okrem toho poskytuje celý rad výhod, vďaka ktorým neprekoná žiadny iný materiál. V rámci údržby môžeme tiež hovoriť o mnohých výhodách, pretože sa o neho netreba nijako špeciálne starať. Ak sa rozhodnete pre hliníkovú fasádu na vašu budovu, umožníte jej dýchať a prepúšťať prirodzené svetlo a tým vytvoríte nádherný presvetlený priestor. Pri tomto druhu fasády dochádza k neustálej cirkulácii vzduchu medzi obkladmi a nosnou stenou, pretože je dom ochránený pred prenikaním vlhkosti. Systémové hliníkové okná a dvere sú v tomto prípade vsadené do hliníkovej konštrukcie a pôsobia tak nielen moderne, ale aj luxusne.

Hliniková fasáda-okná a dvere, tri v jednom bez starostí

Toto riešenie v stavebníctve je taktiež cenovo výhodné, nakoľko investor nemusí investovať do ďalších profesií ako je napríklad stavba z tehál, omietka, zateplenie, maľovanie a mnoho iných. Hliníková fasáda má taktiež veľkú variabilitu , vsadenie okien a dverí, po čase ak je potrebné z hladiska dizpozičného riešenia je možnosť vybrať zasklenie a vsadiť hliníkové dvere aj okno. Presklenie môže byť nielen v rôznych rozmeroch, ale aj farbách a odtieňoch. Súčasťou môžu byť aj rôzne doplnky ako napríklad tieniace systémy slnolamy . Hliníková fasáda sa vyznačuje veľkou odolnosťou voči vetru, tlaku vzduchu, vode a iným zmenám počasia, ktoré ju nijako nepoškodia a aj po dlhých rokoch bude vyzerať rovnako. Jednou z najväčších predností sú aj mechanické a tepelnoizolačné vlastnosti, ktorú sú priekopníkom v oblasti nízkoenergetických budov.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...