19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Prečo právehliníkové okná?

Prečo práve hliníkové okná?
22/07/2017

Známy slovenský staviteľ chce len hliník, plast je preňho lacný.

Mnoho ľudí, a to predovšetkým staviteľov, má výhrady voči lacnejším plastovým oknám. Môže to byť z viacerých dôvodov – plast je síce vysoko odolný voči vonkajším vplyvom a tiež má výborné tepelné vlastnosti, no jeho vzhľad je skôr všedný a ľudia chcú niečo, čo bude originálne a predovšetkým svojou kvalitou neprekonateľné! Asi už isto viete, že reč je o hliníku, ktorý je vďaka svojim vlastnostiam jednotkou na trhu.

Prečo práve hliník?

Hliník je v podstate úžasný materiál. Je veľmi ľahký a zároveň mimoriadne pevný a pri vhodnej povrchovej úprave je odolný voči povrchovému poškodeniu či poveternostným vplyvom. Na trhu je široká škála farebných povrchových úprav hliníkových profilov, od lakovania práškom či rôzne dekory. Hliník dodá oknám moderný a dôstojný vzhľad, čiže môžete zabudnúť na akékoľvek nátery či opravy vonkajšieho vzhľadu okien. Aj toto sú niektoré z výhod, prečo tí najznámejší slovenskí stavitelia siahajú práve po hliníku.

Hliníkové okná predbehli dobu.

Veľmi tuhá a pevná konštrukcia hliníkových okien umožňuje vyrábať okenné aj dverné krídla väčších rozmerov, čo je tiež jedným z plusov. Vedeli ste, že cena hliníku nie je až tak extrémne vysoká, ako si možno niektorí z vás myslia? Áno, je o niečo vyššia ako je cena štandardných plastových okien, no nejde o sumu, ktorú by si bežná rodina nemohla dovoliť. Hliníkové okná sú rozhodne prvou voľbou pre zákazníkov preferujúcich veľké presklené plochy, moderný a elegantný dizajn a predovšetkým – neprekonateľnú životnosť!

Niet nad prvotriednu kvalitu okien a dverí!

Určite mi dáte za pravdu, že za kvalitu sa oplatí priplatiť, keďže hliník ako taký vám bude slúžiť pokojne aj do konca života, a to aj napriek minimálnej starostlivosti. Tak čo poviete, aj vy dáte prednosť oknám z hliníku, ktoré nádherne doplnia vzhľad vášho domu?

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...