19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Predstavujemenaše okná

Predstavujeme naše okná
28/01/2016

Predstavíme naše okná z plastu

Okná našej produkcie z plastu nesú obchodné označenie Premium, Optimum, Standard a Economic. Všetky ponúkané produkty našej spoločnosti sú značkové plastové profily (Veka, Salamander a Profine) s vysokokvalitných 6 a viackomorových  profilových systémov. Ponúkame možnosť voľby hranatých a oblých profilov. Plastové okná vďaka širokému výberu farebných dekorov a kvalitnému technickému prevedeniu uspokoja aj najnáročnejšieho zákazníka. Vybrané modely plastových okien triedy Premium obstoja aj pri použití v nízkoenergetických a pasívnych domoch, kde vám pomôžu zabezpečiť komfortné bývanie za prijateľné ceny.

Plastové okná VEKA 82 Plastové okná Kömmerling 88
Plastové okná Salamander 82 Plastové okná Kömmerling 76
Plastové okná Salamander 76 Plastové okná KBE 70

Pár slov o oknách z hliníku

Hliník je ľahký a staticky stabilný materiál. Dáva preto možnosť výroby nadrozmerných okien a dverí. Používame okenné profily Blyweert So Easy so stavebnou hĺbkou až 88mm. Jeho hranaté línie ho predurčujú do moderných – funkcionalistických domových priestorov. Naše riešenia ponúkajú zákazníkom hliníkové okná s veľmi dobrým tepenoizolačým výkonom pretože ide o profily, ktoré majú prerušený tepelný most. Výhoda hliníku je jeho vysoká pevnosť profilov, hlavne pri veľkých konštrukčných riešeniach otváravých terasových portálov.

Hliníkový zdvižno-posuvný systém

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...