19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Rolovaciapriemyselná brána

Rolovacia priemyselná brána
03/01/2019

Rolovacie priemyselné brány a ich vlastnosti

 

Veľkej obľúbenosti sa v dnešnej dobe tešia nielen sekčné, ale aj rolovacie priemyselné brány, ktoré sú vôbec najpopulárnejším typom spomedzi garážových brán. Ako je zrejmé už podľa samotného názvu „rolovacie“, znamená to, že tento typ brány sa roluje smerom nahor, a teda žiadnym spôsobom nezasahuje do priestoru. Ide o jednu z najpreferovanejších garážových brán všade tam, kde nie je dostatok priestoru. Pýtate sa, prečo je vhodné siahnuť po rolovacích priemyselných bránach? Je táto voľba pre vás, a teda vašu firmu tá najlepšia?

Výhody rolovacích priemyselných brán

Už na úvod treba podotknúť, že rolovacie garážové brány nevyžadujú žiadne stavebné úpravy, čo množstvo klientov považuje za jednu z najväčších predností. Ide o typ brány s minimálnymi nárokmi na údržbu, ba skvelou správou je aj to, že máte možnosť vybrať si z viacerých prevedení, čo poteší najmä náročnejších zákazníkov. Pokiaľ chcete ušetriť výdavky za energie, je dobré dbať nielen na zateplenie objektu, ale aj samotnej garáže. I rolovacie brány sú vybavené po svojom obvode tesnením, čiže sa nemusíte obávať zbytočne veľkých nákladov vynaložených za vykurovanie. Dôležité je však tesnenie po obvode brány, teda v miestach, kadiaľ by mohlo teplo unikať.

Použitie priemyselných rolovacích brán

Priemyselné rolovacie brány sa využívajú najmä v skladoch, autoservisoch či výrobných halách, kde je ich potreba na dennom poriadku. Ide o úsporné riešenie, ktoré je možné osadiť z interiéru, ale aj exteriéru daného objektu. Rolovacie brány sa vyznačujú nielen praktickým riešením, ale aj vysokou životnosťou a funkčnosťou.

Montáž prenechajte odborníkom

Pochopiteľne, vhodnejšie je prenechať montáž na odborníkov, ktorí ju vykonajú nielen profesionálne, no taktiež vám vedia poradiť v prípade nezrovnalostí. Pri odbornej montáži nedôjde k chybe, ktorá by mohla viesť k úniku tepla alebo ešte horšie, k zníženiu funkčnosti garážovej brány.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...