19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Rozmerypriemyselnej brány

Rozmery priemyselnej brány
03/01/2019

Rozmery priemyselnej brány

Pri výstavbe priemyselnej brány je jedným z najdôležitejších indikátorov jej veľkosť, ktorá je koniec koncov kľúčová. Táto hodnota totiž závisí na mnohých faktoroch, čiže ak by bol jeden z faktorov prehliadnutý či zanedbaný, garážová brána nemusí plniť svoju funkciu, ba dokonca jej inštalácia nemusí byť zrealizovaná.

Pri výbere priemyselných garážových brán dbajte na ...

Všeobecne platí, že štandardné rozmery priemyselných brán sú nasledovné:

minimálna šírku priemyselných brán 

maximálna šírku priemyselných brán 

maximálna výšku priemyselných brán

Samozrejme, ide len o orientačné rozmery, ktoré sú individuálne. Ideálne je, ak si rozmery premeriate a následne ich predložíte vami vybranému predajcovi, ktorý vám v prípade akýchkoľvek nezrovnalostí pomôže nájsť optimálne riešenie. Aby nedošlo k chybe pri výpočtoch, odporúča sa neprijímať priemerné hodnoty, ale konať v konkrétnej situácii rôznymi spôsobmi. To znamená, že vo fáze návrhu priemyselnej brány je potrebné zvážiť aj:

do akého priemyselného areálu bude určná priemyselná brána

typ a množstvo produktov, ktoré budete v objekte uskladňovať a vyrábať

typ brány, keďže poznáme niekoľko druhov priemyselných garážových brán, ktoré sa odlišujú spôsobom otvárania, od čoho následne závisí to, či potrebujete mať pred priemyselnou bránou voľný priestor alebo nie, alebo či budete potrebovať dvere integrované do brány.

Rozmery brány konzultujte

Najjednoduchší spôsob ako poznať a zvoliť správne rozmery otvoru pre garážovú bránu je štúdium obvodu vami zvolenej konštrukcie a prečítanie odporúčaní výrobcu. Pre tých, ktorí len snívajú o priemyselnej bráne a robia si zatiaľ len akýsi prieskum, bude vhodné, ak kontaktujú daného predajcu a informujú sa o najbežnejších modeloch priemyselných garážových brán. Síce je náročné zistiť rozmery svojpomocne, vyhraďte si na tento úkon dostatok času a snažte sa byť trpezlivý. Veď ide o investíciu na celý život, tak prečo by ste mali niečo podceniť, no nie?

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...