19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Rozmýšľali ste už opresklenom dome?

Rozmýšľali ste už o ...?
15/06/2016

Rozmýšľali ste o dome, ktorý by bol presklený?

Kto z nás by netúžil utiecť z víru veľkomesta do ticha prírody? Užiť si pokoj, krásu našich nádherných lesov a čerstvý vzduch? Vďaka preskleneným domom, ktoré sa v súčasnosti stávajú čoraz viac obľúbené, si budete môcť vychutnať tento moderný štýl bývania aj vy.

Preslenený dom nestráca svoje bezpečnostné vlastnosti!

Aké tienenie zvoliť?

Každý dom a hlavne ten presklenený, by mal byť navrhnutý tak, aby bol čo najviac energeticky sebestačný a úsporný. Jedným z mnohých architektonických prvkov sú francúzske okná a presklenené steny. Presklenené steny poskytujú jedinečné prepojenie interiéru s exteriérom. Navodí tak pocit otvoreného priestoru a dopraje vám vychutnať si pohľad na zeleň okolo vášho domčeku. Je však jasné, že v takomto dome je svetla niekedy viac než dosť, a to najmä počas leta, kedy je počasie naozaj slnečné. V tomto prípade sme veľa krát vďační, keď máme zabezpečené tienenie, a to v podobe roliet alebo vonkajších žalúzií z90. Oba typy tienenia poskytujú  príjemné osvetlenie, ktoré nie je príliš „ostré“ a rolety majú i tú výhodu, že dokážu udržať v miestnosti príjemnú klímu. Taktiež je ideálne, pokiaľ siahnete po takom type tienenia, ktoré má k dispozícií čidlo, teda inteligentný systém na ovládanie. Žalúzie sú väčšinou veľmi jednoduché na ovládanie, vyzerajú štýlovo a výhodou je, že si môžete vybrať z viacerých farebných prevedení. Rolety sú elegantnejšie a svojim vzhľadom i masívnejšie, pričom sú vhodné práve do presklenených domov. Ovládanie je väčšinou riešené práve týmto inteligentným čidlom, ktoré je praktické a veľmi jednoduché.

Čo sa týka bezpečnosti, mnoho ľudí si myslí, že tieto typy domov sú náchylnejšie na krádeže. To však nie je pravda, keďže priemerne je to úplne rovnako ako bežné domy. Môžete si zvoliť taktiež bezpečnostné zasklenia napríklad na prízemí. Pokiaľ si zvolíte kvalitného predajcu okien a dverí, vaše obavy budú zbytočné.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...