19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Salamanderokná a dvere

Salamander okná a dvere
04/01/2019

Salamander okná a dvere

 

Okná i dvere systém salamander, a teda výplne okenných otvorov, sú dôležitou súčasťou každej domácnosti. Neslúžia totiž len k tomu, aby sme vďaka nim mali pekný výhľad do záhrady či miestny park, ale taktiež nás chránia pred neželanou návštevou, ale tiež hlukom či chladom z vonkajšieho prostredia. Ak ste sa rozhodli pre nové okná a dvere, nezabudnite sa pred ich kúpou informovať o vami vybranom predajcovi, a to najmä o referenciách od ostatných zákazníkov, ale tiež o ponuke sortimentu či koniec koncov cenách, ktoré sú pre väčšinu z nás kľúčovým faktorom.

Kvalitné okná a dvere Salamander

Plastové okná a dvere Salamander patria medzi najpredávanejšie na slovenskom trhu, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Vynikajú svojím nadčasovým prevedením, bezkonkurenčnými tepelnoizolačnými vlastnosťami, kvalitným kovaním a v neposlednom rade priaznivou cenou, ktorá nenaruší váš rodinný rozpočet. Jedinečné izolačné vlastnosti okien účinne bránia únikom tepla z domácnosti, no zároveň poskytujú prvotriednu ochranu a vysokú životnosť, ktorá vám pri správnej starostlivosti vydrží aj niekoľko desiatok rokov. Dokonca, okná i dvere Salamander sú ideálne nielen do novostavieb, ale aj starších domov či objektov, ktoré prechádzajú rekonštrukciou. Predajca sa pochopiteľne stará o svojich zákazníkov, ktorým poskytuje komplexné služby od poradenstva až po samotnú montáž plastových okien. Okná i dvere sú osadené špičkovým celoobvodovým kovaním, no taktiež sa môžu pochváliť unikátnym bezpečnostným kovaním, ktoré splní očakávania aj najnáročnejších klientov. Totiž, aj takýmto spôsobom môžete zvýšiť bezpečnosť, a teda eliminovať riziko vlámania, ktoré je v dnešnej dobe žiaľ na dennom poriadku. Neváhajte a dajte prednosť jedinečnej značke s dlhoročnou tradíciou, ktorá je zárukou absolútnej kvality, vysokej životnosti a nadčasového riešenia.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...