19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Sekcionálna vs. priemyselnágarážová brána

Sekcionálna vs. priemyselná garážová brána
03/01/2019

Sekcionálna vs. priemyselná garážová brána

 

Rozdiel medzi sekcionálnou a priemyselnou bránou je jednoduchý, sekcionálne sú určené pre priemysel a sekcionálne brány pre rodinné domy  a práve preto sa v nasledujúcom článku zameriame na to, aký je rozdiel medzi garážovými a priemyselnými bránami, a teda, kedy je vhodné siahnuť po jednej z nich.

 

Využitie jednotlivých typov garážových brán

Všeobecne platí, že garážované vozidlo je po viacerých rokoch štandardne v lepšej kondícii než to, ktoré bolo roky parkované len tak, pred domom. Sekcionálne garážové brány, ktoré sa otvárajú zvislo a sú umiestnené tesne pod stropom, sú využívané v rámci rodinných domov, keďže výborne tepelne i zvukovo izolujú a chránia nás pred prípadnou krádežou.

Vyžitie priemyselných brán 

Priemyselné garážové brány sú využívané na uzatváranie stavebných otvorov najmä pre priemysel, a to pri vstupe i vnútri budovy. Ich montáž je najčastejšia v priemyselných halách, skladoch, autoservisoch i umývacích linkách. Garážová alebo priemyselná brána nie je určená na obytný priestor čiže má povolenú netesnosť  . 

Zvýšte životnosť vášho vozidla

Parkovanie v garáži môže výrazne zvýšiť nielen životnosť vozidla, keďže takýmto spôsobom môžete výrazne eliminovať vznik korózie. Obzvlášť priemyselné brány sú schopné vydržať náročnú každodennú prevádzku, a teda sú prispôsobené na plynulý chod. Okrem toho sú spoľahlivejšie ako klasické garážové brány, čo je koniec koncov prirodzené, keďže ich využitie je omnoho náročnejšie.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...