19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

skrytéexteriérové žalúzie

skryté exteriérové žalúzie
28/12/2018

Skryté exteriérové žalúzie

Skryté exteriérové žalúzie sú dnes veľmi žiadaným typom tieniacej techniky. K tým najobľúbenejším patria hliníkové žalúzie Z-90. Sú veľmi moderné a spĺňajú všetky požiadavky na bezchybnú funkčnosť a dokonalé tienenie. Ak však chcete žalúzie skryť, s ich inštaláciou je potrebné rátať už v rámci plánovania projektu rodinného domu, prípadne pri rekonštrukcii alebo zatepľovaní domu. Vtedy si totiž všetko môžete naplánovať tak, aby žalúzie boli inštalované pod omietkou, vďaka čomu budú pôsobiť na fasáde domu mimoriadne esteticky.

Podomietkové osadenie exteriérových žalúzií

Ako sme už spomenuli, podomietkové osadenie exteriérových žalúzií je mimoriadne vkusné a moderné. Pri takomto osadení nie je vidieť žiadne vodiace lišty, ani box, v ktorom sú žalúzie osadené. Viditeľné sú len samotné hliníkové lamely. Čo to teda znamená? Žalúzia sa osadí do vopred pripraveného boxu, ktorý bol navrhnutý v projekte rodinného domu a je súčasťou omietky, respektíve je schovaný pod omietkou.

Aké sú výhody tohto prevedenia?

Perfektný dizajn. Riešenie je vhodné pre náročných zákazníkov, ktorí túžia po dokonalej fasáde bez akýchkoľvek rušivých prvkov.

Box je schovaný pod omietkou. To znamená, že ho na fasáde nie je vidieť.

Vodiace lišty sú takisto schované pod omietkou. Rovnako nie sú viditeľné a tak nepôsobia rušivým dojmom.

Žalúzie po navinutí nebránia vstupu slnečného svetla. Keďže sa po navinutí nachádzajú nad oknom, prístup svetla nie je obmedzený.

Box má ochrannú funkciu. Po navinutí sa žalúzie nachádzajú v boxe pod omietkou. Sú tak chránené pred poveternostnými vplyvmi. U týchto žalúzií existuje taktiež možnosť motorového pohonu. Ak si zákazník túto možnosť zvolí, všetky elektrické súčasti sú takisto chránené podomietkovým boxom.

Skryté exteriérové žalúzie Z-90 sú vďaka modernému a zároveň elegantnému dizajnu častým riešením nielen administratívnych budov, ale aj rodinných domov. Je možnosť vybrať si z obrovského množstva farebných prevedení a tak žalúzie zladiť k akejkoľvek fasáde stavby. Skryté žalúzie Z-90 patria k tomu najžiadanejšiemu a najobľúbenejšiemu typu tieniacej techniky v súčasnosti.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...