19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Sú automatické dverevhodné pre vaše obchodné priestory?

Sú automatické dvere vhodné pre vaše obchodné priestory?
26/10/2018

Automatické dvere sú výborným riešením pre všetky vekové kategórie, dokonca i pre hendikepovaných ľudí, ktorí si nemôžu otvoriť dvere svojpomocne. Práve preto sa najčastejšie vyskytujú v obchodných priestoroch.

Aké sú ich ďalšie výhody? Kedy je vhodné zvážiť kúpu automatických dverách?

Prečo práve automatické dvere?

Vďaka automatickým dverám získate pohodlný a bezbariérový prístup pre svojich zákazníkov. Tento typ dverí je odolný voči mechanickému poškodeniu, a to vďaka svojej pevnej konštrukcii. Odolávajú aj nárazom či vplyvom vonkajšieho prostredia.

Keďže sa dvere automaticky otvárajú aj zatvárajú, odpadáva nutnosť manuálneho narábania s dverami. To je obrovská výhoda, ak si ľudia nemajú ako otvoriť dvere.

A ak pracujete v podniku, cez dvere máte možnosť vidieť to, čo sa deje v okolí, čiže máte všetko pod absolútnou kontrolou. Dokonca nemusíte mať ani obavy z otvorených dverí, cez ktoré by unikalo teplo, čo oceníte najmä počas chladných zimných dní. Automatické dvere dodajú objektu moderný vzhľad, čiže zhodnotia váš podnik a výrazne mu pridajú na atraktivite.

Kritéria, ktoré musíte pred kúpou dôkladne zvážiť

Pred tým, ako sa rozhodnete pre kúpu automatických dverí, by ste mali zvážiť vlastnosti dverí, a to najmä použitý materiál a povrchovú úpravu. Profily rámov môžete zvoliť hliníkové, oceľové alebo drevené.

Okrem profilov si môžete zvoliť aj farbu, pričom medzi štandardné farby patrí klasická biela a šedá. Zhruba 20 % ľudí si volí farbu na základe fasády budovy, prípadne podľa okien.

Bezpečnostné sklo je, pochopiteľne, v tomto prípade alfou a omegou, keďže automatické dvere musia chrániť podnik v čase vašej neprítomnosti.

Nechajte si poradiť od odborníkov

Zakúpiť kvalitné automatické dvere, ktoré budú spĺňať všetky požiadavky, nie je vôbec jednoduché. Obzvlášť v dnešnej dobe, keď je ponuka sortimentu skutočne široká.

To najlepšie, čo môžete urobiť, je nechať si poradiť od odborníkov, ktorí majú v tomto smere bohaté skúsenosti a budú vám vedieť poradiť, ktoré dvere budú vzhľadom k objektu tou najlepšou voľbou.

Automatické dvere sú dnes súčasťou mnohých obchodných centier, nemocníc, hotelov, reštaurácií, podnikov či ďalších priestorov určených pre širokú verejnosť. Prečo by ste do nich neinvestovali aj vy a nedopriali svojim klientom komfort, ktorý si zaslúžia?

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...