19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Sú hliníkovérolety moderné

Sú hliníkové rolety moderné
01/01/2019

Sú hliníkové rolety moderné?

Moderná doba prináša svieže trendy aj do oblasti bývania a bytového dizajnu. Nové technológie a moderné materiály sa stávajú súčasťou našich domácností a pomáhajú nám vytvárať miesto, ktoré nazývame domovom. Ak sa vydáme tou správnou cestou a budeme rešpektovať určité pravidlá bytového dizajnu, získame moderný interiér alebo exteriér, v ktorom sa budeme cítiť príjemne a bezpečne. Základom sú vhodne zvolené dispozičné riešenia. Dôraz treba samozrejme klásť aj na harmóniu farieb, tvarov a použitých materiálov. Ak aj vy túžite po modernom dizajne, súkromí a bezpečnosti, tak sú rolety tou ideálnou voľbou.

Prečo práve rolety?

Rolety a ich využívanie so sebou prináša nespočetné množstvo výhod, ktoré majú pozitívny vplyv na vašu pohodu, bezpečie a peňaženku. Exterierové rolety sú zaužívané a praktické, ktoré majú nespočene veľa výhod.

Bezpečnosť a hliník Vás nesklame

Svoj domov môžete ochrániť pred vonkajším poškodeniam pôsobením silnej búrky, alebo iným živelným úkazom. V prípade že sú vaše rolety vybavené čidlom, automaticky sa spustia v prípade potreby a vaše okná či dvere tak ostanú neporušené.
Rolety sú taktiež účinnou zbraňou na ochranu pred slnečným žiarením, ktoré postupne ničí farbu vašich okien či dverí. Okrem ochrany vašich okenných rámov, zabránite násilnému vniknutiu. Nakoľko exteriérové rolety sú vyrobené z kvalitných materiálov, je skoro nemožné jednotlivé lamely prelomiť a dostať sa tak ku oknám alebo dverám. V prípade že odcestujete na dlhšiu dobu, rolety môžete naprogramovať tak, aby simulovali vašu prítomnosť.

Už žiadna strata tepla

Počas zimy vám uniká až 30% tepla produkovaného ústredných kúrením. Tento únik je spôsobený nechránenými oknami. Miestnosť sa teda môže ochladiť až o 5 stupňov. V prípade, ak máte nainštalované rolety, tak sa  táto hodnota redukuje o polovicu. Ak sú vaše rolety vybavené tepelnými čidlami a automatickým ovládaním, úspora energie je ešte vyššia.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...