19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Temná stranavchodových dverí

Temná strana vchodových dverí
24/02/2018

Plastové vchodové dvere?

Rozhodli ste sa pre kúpu vchodových dverí z plastu? Výborne! Aj keď, i takéto dvere môžu mať svoju „temnú stranu“, ktorá vypláva na povrch až po určitom čase. Môžu sa horšie zatvárať, ba dokonca si časom všimnete, že sa začali krútiť! Podobné závady sa bohužiaľ môžu vyskytnúť na akýchkoľvek plastových vchodových dverí, hlavne pri tmavých farbách, ako napríklad antracit.

Exkluzívne vchodové dvere

Zabudnite na lacné vchodové dvere z hypermarketu!

Nie je plast ako plast. Plastové dvere sú vyrábané z viacerých druhov materiálov, a práve preto sa navzájom odlišujú cenou či funkčnými vlastnosťami. Nielen materiál ako taký, ale tiež dverný rám či krídla majú výrazný vplyv na celkovú kvalitu dverí! Ak by ste si trebárs kúpili vchodové dvere za „pár stoviek“ v hypermarkete, je takmer isté, že by sa vám po čase začali kaziť, prípadne by neplnili svoje základné funkcie. Uvedomte si, že poriadne vchodové dvere majú byť nielen bezpečné, ale taktiež by mali disponovať tepelnou i zvukovou izoláciou. Okrem toho je viac než vítané, ak sú odolné voči požiaru či preniku dymu, čo ocenia najmä ľudia žijúci v panelákoch, kde je veľká pravdepodobnosť vzniku takejto situácie.

Stavte na kvalitu!

Ak si potrpíte na kvalitných kúskoch, do ktorých sa nebojíte investovať možno o niečo viac, ako ste spočiatku plánovali, najodolnejším variantom je jednoznačne hliník. Ten odoláva mechanickému poškodeniu, akýmkoľvek zmenám teplôt i starnutiu. Je to voľba na ďalších niekoľko desiatok rokov, a aby toho nebolo málo, hliníkové dvere sú zárukou nadčasového dizajnu! Dalo by sa povedať, že takéto dvere nemajú svoju „temnú stranu“, ktorej by ste sa mali obávať, jedine cena môže byť to, čo môže mnohých odradiť od kúpy. Avšak, uvedomte si, že ide o celoživotnú investíciu, tak prečo si nevybrať prvotriedne exkluzívne vchodové dvere, ktoré majú tie najlepšie izolačné aj funkčné vlastnosti .

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...