19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Veľké presklenia v domemôžete mať len v prípade hliníkových okien

Veľké presklenia v dome môžete mať len v prípade hliníkových okien
11/06/2019

Hliník je zárukou luxusného a nadčasového dizajnu

Okná už v dnešnej dobe nie sú len otázkou dizajnu a estetiky, ale aj funkčnosti a pozitívnych vlastností pre celé bývanie. Je preto dôležité, aby okná spĺňali niekoľko kritérií naraz a boli ste s nimi maximálne spokojný. Ak chcete moderný dom, zamerať by ste sa mali predovšetkým na hliníkové okná, ktoré v dnešnej dobe vynikajú spomedzi ostatných a preto sa o ne zaujíma čoraz viac ľudí. Zaujímavým doplnkom mnohých obydlí sú v súčasnosti veľké presklené plochy, ktoré prinášajú do budovy veľké množstvo prirodzeného svetla a netradičný dizajn.

Pre nadrozmerné presklenia sú stvorené pre hliníkové okenno dverné systémy 

Veľké okná či terasové dvere sú požiadavkou najmä mladých ľudí, ktorí by si však mali všetko dopredu poriadne odkonzultovať dodávateľom okien a dverí. Ak chcete mať stoj čo stoj veľké presklenia, ktoré môžu byť aj nadrozmerné, hliník by mal byť pre vás samozrejmosťou. Dôvodom je, že dokáže udržať ťažkú váhu skla, pod ktorou sa ani po rokoch nezdeformuje a udrží potrebnú stabilitu. Vďaka tomuto riešeniu je možné mať na oknách aj užší rám, čo pre hliníkovú konštrukciu nie je žiadny problém. S hliníkom dokážete vykúzliť aj jedinečný štýl interiéru a to vďaka jeho farebným prevedeniam. Tieto okná vynikajú nielen svojim vzhľadom, ale aj škálou farebných kombinácií. Ak túžite po najlepšom materiáli vo farbe dreva, ani to nie je u hliníka žiadny problém, je nekonečný výber drevodekorov. Farebné zladenie pri hliníkovom systéme je na Vás, pri ktorých sú len mierne cenové rozdiely, no fantázii sa medze nekladú a konečný výber je len na vás. Okná z hliníku sú vyrábané za použitia moderných technológií, vďaka čomu prinášajú zákazníkom bezkonkurenčnú stabilitu a pevnosť, ktorá je dôležitá najmä v prípade veľkých sklenených plôch.

Nadštandardné tepeľnoizolačné vlastnosti, vhodné pre pasívne domy

Tento druh dokonca spĺňa ekologické požiadavky, nakoľko hliník je recyklovateľný a nezaťažuje našu prírodu. Čo sa týka energetických hodnôt hliníkových okien tie v rámci testovania dosahujú nadpriemerné hodnoty (1230x1480mm Uw > 0,60 W/m2K). Aby ste si boli istý, že cez vaše veľké okná nebude unikať žiadne teplo, použiť by ste mali izolačné sklo, ktoré bude najvyššej tepelnotechnickej kvality, kde bude medzera medzi tabuľami skla plnená kryptónom. Toto riešenie je vhodné najmä pre pasívne alebo ultranízkoenergetické domy, kde chcú majitelia ušetriť čo najviac na nákladoch. Vďaka tomuto typu skla sa vám nikdy nestane, že by teplo unikalo sálaním cez sklo, cez rám, cez štrbinky alebo nejakým iným spôsobom. Hliníkové okná doplnené o kryptón sú riešené po konštrukčnej stránke tak, že vďaka konštrukčnej skladbe a precíznosti eliminujú všetky možné úniky nielen tepla, ale aj chladu počas leta.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...