19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Zdvižno posuvnédvere a plisovaná sieťka

Zdvižno posuvné dvere a plisovaná sieťka
01/01/2019

Zdvižno-posuvné dvere a plisovaná sieťka

 

Otravný hmyz dokáže narušiť pokojný spánok v priebehu pár sekúnd. Obzvlášť v lete sa mu to darí najviac. Ak máte zdvižno-posuvné dvere a pomocou nich vetráte, ani sa nenazdáte a zrazu ho máte plný domov. Našťastie, je tu riešenie v podobe plisovanej sieťky, ktorá dokáže obmedziť hmyz natrvalo.

 

Plisovaná sieťka je štýlová a ľahká na použitie pre všetkých členov rodiny. Je ideálna pre veľké, rozpínajúce sa zdvižno-posuvné dvere v otvorených priestranstvách, kedy sa sieťka úhľadne zasunie do svojho puzdra. Môže byť inštalovaná tak, aby bola nasadená vedľa alebo vo vnútri existujúceho odkrytia dverí. Umožní tak zapadnúť za žalúzie, rolety a závesy.

 

Namiesto toho, aby sa plisovaná sieťka zložila ako kazeta, funguje podobne ako akordeón alebo ťahacia harmonika. Akonáhle sú záhyby vytiahnuté, sklopia sa a navzájom sa spätne zložia jeden na druhý s ľahkosťou.

 

Toto je v kontraste s väčšinou sieťok, ktoré vyžadujú pružinovú rúrku, aby sa do nej zasunula ovíjačka. To môže byť celkom frustrujúce najmä pre starších ľudí alebo menšie deti, keďže musia vyvinúť väčšiu silu, aby sieťku roztiahli.

 

Vlastnosti plisovanej sieťky na HST portál

 

1. Zapadne ľahko v akomkoľvek prostredí: pretože kovanie je malé a úzke, znamená to, že môže splynúť a zapadnúť ľahko do akéhokoľvek otvoreného priestranstva.

 

2. Ochraňuje väčšie oblasti: plisovaná sieťka sa dokáže roztiahnuť od 4 až od 8 metrov podľa toho, či máte jednu alebo dve sklenené obrazovky.

 

3. Exkluzívny drôtový systém: zabraňuje tomu, aby plisovaná sieťka nevypadla alebo ju neodfúklo.

 

4. Zahŕňa zaoblené profily na spodku kovania - ponúka tak ľahký prístup vozíčkarom a kočíkom.

 

5. Navrhnutá s vystužením a vodiacimi lištami: zabezpečí sa tak, aby sa plisovaná sieťka nehýbala v prípade silného vetra alebo postrčenia.

 

6. Vhodná pre všetky typy dverí: okrem zdvižno-posuvných dverí sa dá využiť aj pre priestranné oblasti ako sú dvojité alebo sklopno-posuvné dvere.

 

7. Dostupné vo viacerých farbách - plisované sieťky sú dostupné vo viacerých farbách a povrchových úpravách vrátane čistej anódy a zrna dreva. Môžu byť taktiež zapustené do podlahy alebo do drevených rámov.

 

Plisovaná sieťka je praktickým riešením na ochranu voči dotieravému hmyzu. Zabezpečí tak kľudný spánok aj pri otvorenom okne, kedy sieťka zabráni vniknutiu protivného hmyzu do vnútra.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...