19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Zvukovoizolačnésklo aj pre psov

Zvukovoizolačné sklo aj pre psov
04/01/2019

Zvukovo izolačné sklo aj pre psov

 

Zvuková izolácia okien môže poskytnúť pokoj a ticho pre vás i vašich miláčikov psov. Znižuje taktiež stres spôsobený spôsobený hlukom na ktoré psy môžu reagovať rôzne. Jeden zo spôsobov ako vytvoriť prijemnú atmosféru , ako izolovať hluk, je použiť zvukovo izolačné sklo ktoré môže ochrániť pred stresom napríklad aj pri silvestrovskými nadmerným zvukom pyrotechniky

 

Krásna okenná plocha je pekná, ale sklenené okno s vysokým akustickým ovládaním je ešte lepšie. A keďže všetky okná prepúšťajú určitú úroveň zvuku, je nevyhnutné investovať do najlepšieho skla na zníženie hluku, ktoré sa dostane do vašej miestnosti počas dňa.

 

Laminované vs. tvrdené sklo

 

Keď ide o okná, žiadne dve sklá nie sú také isté. Pozrime sa napr. na laminované sklo. Výrobcovia vytvorili laminované sklo s ohľadom na zvukovú izoláciu. Pokiaľ je váš domov v rušnej štvrti a hluk z ulice častokrát preniká cez vaše okná, laminované sklo vám poskytne zvukové tesnenie, ktoré potrebujete. Laminované sklo pozostáva z extra vrstvy ochranného plastu, ktorá poskytuje dodatočnú bariéru medzi dvoma externými sklenenými tabuľami.

 

Na druhú stranu, tvrdené sklo neposkytuje toľko zvukovej izolácie. Tento typ skla je vytvorený s ohľadom na výdrž. Silné a robustné externé vrstvy poskytujú odolné sklo, ktoré dokáže odolať použitiu hrubej sily. Tvrdené sklo je teda viac bezpečné, no neposkytuje takú úroveň zvukovej izolácie.

 

Ideálny typ skla pre zvukovú izoláciu okien

 

Laminované sklá vám poskytnú úroveň zvukovej izolácie, ktorá zabráni preniknúť hluku, ktorý spôsobujú vaši psy. Najlepšie sklo a okná pre redukciu zvuku sú tie, ktoré sa môžu pochváliť zložením, ktoré zabraňuje prenikaniu zvuku z exteriéru i interiéru. Laminované okno poskytuje úroveň izolácie, ktoré bráni preniknutiu hluku s ľahkosťou.

 

Akonáhle nájdete správne okno pre váš domov, je dôležité, aby ste ho nainštalovali správne. Uistite sa, že nie sú žiadne voľné miesta alebo otvorenia, kde zvuk môže cestovať utesnením priestoru okolo vašich okien. Investovanie do správnych okien a správna montáž materiálov vám poskytne lepšiu zvukovú a tepelnú izoláciu, čo vám navyše ušetrí peniaze.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...