19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Aké sú toštandardné okná?

Aké sú to štandardné okná?
02/05/2016

Existujú štandardné okná?

Chcete si pred príchodom leta zaobstarať nové okná? Robíte dobre. Správnym výberom okien ušetríte veľké peniaze, no pred samotným výberom nezabudnite osloviť firmu, ktorá ma v oblasti predaja okien dlhoročné skúsenosti, množstvo spokojných klientov a pochopiteľne i širokú ponuku sortimentu. 

Štandardný typ okien

Výborné vlastnosti, jednoduché prevedenie

Ako už isto viete, štandardné okná sú tie, ktoré majú rozmery 60, 70, 80, 90, 120, 150, 180, 210 cm do šírky a výška okna býva bežne od 120 do 180 cm.  Ide o typ okien, ktoré bez problémov nájdete v akejkoľvek predajni, ktorá sa zaoberá predajom okien, resp. dverí. Výborný výber je samozrejme i na internete, kde si môžete jednotlivé produkty medzi sebou porovnať a na základe vašich preferencií sa rozhodnúť, čomu dáte prednosť. Štandardné okná poskytujú dokonalú rovnováhu medzi priaznivou cenou a nárokmi kladenými na tepelné izolačné vlastnosti. Tieto okná sú väčšinou tvorené dvojsklom, no pokojne môžu i trojsklom, pričom obmedzujú vplyv tepelných mostov a potlačujú tak možnosť vzniku kondenzátu na spodnej hrane skla. Sú vyvinuté tak, aby ich životnosť bola na vysokej úrovni a spĺňali očakávania zákazníkov.

Ideálne riešenie

Štandardné okná sú často zvolené ako optimálne riešenie pri rekonštrukciách či výstavbe bytov a rodinných domov, rekreačných objektov či komerčných budov. Priestory, pre ktoré sa používajú, bývajú charakteristické veľmi dobrou tepelnou izoláciou, kvalitným prevedením a príjemnou mikroklímou. Majú veľmi pekný dizajn, veď koniec koncov, v jednoduchosti je krása. Niektoré z nich sa vyrábajú i vo viacerých farebných prevedeniach, čo poteší nejedného z vás. Špičkové kovanie, moderné technológie a perfektná konštrukcia sú tiež vlastnosti, ktorými disponujú práve tieto okná. Na záver treba dodať, že výška ceny štandardných okien je prijateľná, čo určite mnohých milo poteší. 

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...