19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Otázky aodpovede #4

Otázky a odpovede #4
02/06/2016

Čo znamená 4-16-4 alebo 6-12-6-12-6?

Ide o zaužívané označenie dvojskiel a trojskiel. Čísla predstavujú hrúbku skla a medzery. Dvojsklo 4-16-4 má teda hrúbku 4mm a vzdialenosť medzi sklami je 16mm. Trojsklo 6-12-6-12-6 obsahuje tri sklá s hrúbkou 6mm a vzdialenosťou 12mm.

Sú plastové okná zdravotne nezávadné?

Naše plastové okná sú vyrábané z najkvalitnejších dostupných surovín za použitia najefektívnejších výrobných metód. Tento proces je zárukou stopercentnej bezpečnosti a zdravotnej nezávadnosti. Okrem toho sú šetrné k životnému prostrediu a sú tak nielen dokonalým ekonomickým, ale aj ekologickým riešením. Bezpečnosť je u nás prvoradá!

Ktoré okná sú lacnejšie – zaoblené alebo hranaté?

Cena oboch typov okien sa pohybuje približne v rovnakých výškach. Na celkovú hodnotu vplýva skôr výber materiálov a kvalita výsledného produktu. Pre každý typ interiéru sa hodí iný model okna, preto venujte dostatok času výberu medzi hranatým a oblým.

V Bratislave sú okná drahšie?

Pokiaľ si od nás objednávate okná, je prakticky jedno, odkiaľ pochádzate. Svoje služby ponúkame zákazníkom z celého Slovenska a aj blízkeho zahraničia. Rozdiel medzi cenami je len v poplatkoch za dopravu. Mýtus, že v Bratislave sú produkty drahšie, u nás rozhodne neplatí!

Hliníkové okná a dvere sú studené?

Hliník je prirodzene materiálom, ktorý absorbuje teplotu svojho okolia. Je to jednoduché – ak je zima, hliník je chladný, a naopak. Aj napriek použitiu hliníka sa však hliníkové dvere a okná môžu pochváliť priam bezchybnou tepelnou izoláciou. Ušetríte množstvo financií určených na tepelné náklady! A to všetko vďaka použitiu hliníka.

V prípade, že máte ďaľšie otázky pokračujte na kontaktný formulár.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...