19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Okná azdravie

Kvalita sa skrýva za rohovým oknom
10/11/2015

Ani by ste si nemysleli  aké je dôležité investovať do zdravia prostredníctvom plastových okien. Nielenže šetria Vašu peňaženku, ale aj Vaše zdravie, ktoré je na prvom mieste. Určite o tom vedia svoje alergici, reumatici, ktorí sú veľmi precitlivelí na prievan alebo nepríjemé prefukovanie cez staré alebo nekvalitné okná. Najmä starí ľudia, ktorí sú náchylnejší na chlad a prechladnutie, pri prechode na plastové okná nemusia používať iné prídavné ohrievanie vo svojej domácnosti, ako sú napríklad elektricé ohrievače. Manipulácia so starými oknami môže byť častokát aj nebezpečná.

Plastové okná šetria nielen Vašu peňaženku, ale aj Vaše zdravie.

Naše okná sú vyrábané výlučne z kvalitných materiálov, ktoré prešli kontrolami takže niesú zdraviu škodlivé. Čo chápeme pod pojmom niesú zdraviu škodlivé? Systém, ktorým podlieha montáž okien a samozrejme ich kvalita zabraňujú prenikaniu vlhkosti dovnútra a tým predchádzame plesniam ktoré sú spôsobované práve vlhkým prostredím. Vlhké prostredie je zdraviu veľmi škodlivé, pretože spôsobuje plesne ktoré sa vyskytujú na stenách. Z toho vznikajú rôzne alergie, ktoré sa môžu preklenúť až do astmatických ochorení. Z tohto dôvodu je veľmi dôležitý prechod na plastové okná aby ste sa vyvarovali týmto nepríjemným ochoreniam.

Máme plastové okná! Rodina je šťastná!

Ak Vám niekto hovoril, že sú plastové okná zdraviu škodlivé. Opak je pravdou. 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...