19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Bezpečnostné dvere nie sú všetko, ako zabezpečiťokná a balkón a terasové dvere

Bezpečnostné dvere nie sú všetko, ako zabezpečiť okná a balkón a terasové dvere
19/02/2019

Bezpečnostné dvere nie sú všetko, ako zabezpečiť okná a balkón a terasové dvere

 

Chcete aby bol Váš domov v bezpečí? Nechcete vás a váš domov zbytočne vystavovať nebezpečenstvu, ktoré je žiaľ v dnešnej dobe na dennom poriadku? Ak vás už niekedy predsa len vykradli, určite viete, že základom sú nielen bezpečnostné dvere, ale aj okná i balkón, obzvlášť ak žijete v paneláku na prízemí, resp. prvom poschodí. Prečo riskovať vykradnutie či zdemolovanie bytu, keď môžete podobným nepríjemnostiam účinne zabrániť aj vy? Stačí si vybrať spoľahlivého predajcu okien a dverí. Vyberte si z vysokokvalitných bezpečnostných produktoch, vďaka ktorým budete môcť pokojne spať aj vy.

Základom sú bezpečnostné dvere

Zásadné je zabrániť vstupu do vášho príbytku nepozvaným návštevníkom. Ako to urobiť? Je to vôbec možné aj vtedy, keď nie ste doma? Samozrejme áno, ak bývate v bytovom dome a vaše okná sú veľmi vysoko, a teda sú pre človeka nedostupné, zamerajte sa predovšetkým na bezpečnostné dvere. Totiž, práve tie môžu byť pre zlodeja jedinou možnou cestou, preto by mala byť zabezpečená čo najlepšie. Neváhajte s kúpou kvalitných bezpečnostných dverí, ktoré sú alfou a omegou bez ohľadu na to, či žijete v paneláku alebo byte. Pre skúseného zlodeja nie je problém vylomiť či odomknúť klasické slabšie dvere s obyčajným zámkom. Potrebujete silné a odolné vchodové dvere s oceľovou konštrukciou. Práve tie môžu jeho počin odradiť už sprvoti, prípadne bude mať s ich vylomením taký problém, že si to s vysokou pravdepodobnosťou všimne okoloidúci sused.

Myslite aj na bezpečnosť okien a balkónu

Najmä vtedy, ak bývate v rodinnom dome je nutné uvedomiť si, že bezpečnostné dvere žiaľ nestačia. Zlodej sa k vám môže dostať totiž aj cez okná. Práve z tohto dôvodu by mali byť bezpečnostné. Pýtate sa, čo to v praxi znamená? Základnú úroveň ochrany vyjadruje trieda P1A – P2A čo znamená, že medzi sklami sa nachádzajú aspoň dve PVB fólie. Triedy P3A – P4A znamenajú, že medzi sklami sa nachádzajú aspoň 4 PVB fólie. Zvýšenú ochranu predstavuje trieda P5A, kedy je medzi sklami minimálne 6 PVB fólií. Základom je však aj dodatočné zabezpečenie, a to trebárs za pomoci mreží či pevných roliet, ktoré taktiež sťažujú zlodejom možný únik do vášho príbytku. Vonkajšie žalúzie poskytujú nielen prvotriedne tienenie, čo oceníte najmä počas slnečných dní, ale taktiež poskytujú bezpečnostnú funkciu. Ak chcete mať istotu, siahnuť môžete tiež po alarme, ktorý bude v prípade zaznamenania neželanej návštevy vydávať hlasný signál a vy budete na nebezpečenstvo upozornený cez mobilný telefón. V neposlednom rade treba spomenúť, že nielen dvere či okná, ale aj balkón musí byť zabezpečený. Siahnite po zasklievacom systéme, ktorý nielen ochráni váš domov, no taktiež vytvorí bariéru proti hluku. Najmä ak bývate na nižšom poschodí, balkón je nutné zabezpečiť v podstate okamžite.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...