19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Cenovo výhodné amoderné dizajnové dvere

Cenovo výhodné a moderné dizajnové dvere
13/06/2016

Kúpa nových a kvalitných dverí nie je pri veľkorysom rozpočte žiadny problém. Vytipujete si ľubovoľný model na základe vašich preferencií – najlepšie z hliníku, vyberiete si vhodné presklenie, doladíte ich vzhľad a dvere na celý život máte konečne doma. Ako často si môžeme však podobný scenár dovoliť? Čo robiť v prípade, keď nám finančné prostriedky nedovolia siahnuť po vysnívaných dverách? V prvom rade nezúfajte!

Vchod Vášho domu musí žiariť excelentnosťou!

Nízka cena, ale mimoriadne vysoká kvalita

Výber dverí, či už ide o vstupné alebo interiérové dvere, v praxi vypadá ako sled mnohých kompromisov, ktoré však nie vždy vedú k očakávanému cieľu. Existuje našťastie jedno riešenie, ktoré určite vyrieši váš večný problém s nedostatkom peňazí. Spoľahlivá a špecializovaná firma Inter-okno dokáže spraviť cenovo dostupné dvere. Že neveríte? Skutočne je to možné, a to bez toho, aby sa uberalo z ich kvality či funkčnosti. Pokiaľ sú dvere lacnejšie ako sú iné dvere, neznamená to, že nebudú mať také vlastnosti, aké by mali mať. Ak si ešte zvolíte dvere z hliníku a výplň sklo, vaše rozhodnutie určite neoľutujete. Asi už dobre viete, že hliník je mimoriadne pevný a odolný voči vonkajším vplyvom. Vyzerá tiež veľmi elegantne a hodí sa skutočne do každej domácnosti. Sklo, ako výplň dverí, ponúka najlepšie tepelno-izolačné vlastnosti zo všetkých materiálov, aké máme momentálne na trhu. Do dverí sa doporučuje bezpečnostné sklo P4 so zrkadlovým efektom, ktoré je mimoriadne odolné voči krádežiam. Ďalším plusom je možnosť vybrať si nerezové madlo, ktoré nádherne oživí vaše dvere a dodá im ten správny šmrnc. Nebojte sa ani vy siahnuť po cenovo výhodných dverách. Môžete si byť istý, že i takéto dvere sú kvalitné, maximálne bezpečné a spĺňajú všetky kritéria, ktoré by mali vchodové dvere spĺňať.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...