19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Hliníkové okná zacenu plastových?

Hliníkové okná za cenu plastových?
27/11/2017

Staviate vytúžený domček v modernom štýle s veľkými presklenými plochami, jednoduchými doplnkami a viete, že trebárs plastové okná by boli dominantou vášho interiéru i exteriéru? Aj keď plastové okná poskytujú množstvo výhod, trebárs nemecké okná Veka či švajčiarske celosvetové plastové okná Rehau určujú trendy v stavebníctve, no ich cena nie je až tak ďaleko od ceny hliníkových okien. Aj vy začínate premýšľať nad tým, že okná z hliníku by boli predsa len lepšou voľbou? 

Hliníkové okná sú špičkou medzi oknami.

Prečo by ste mali platiť za plast rovnako ako za hliník?

Ak sa vám páči nadčasovosť a elegancia okien, verte, že práve tie hliníkové splnia vaše očakávania! Ak chcete ušetriť náklady za vykurovanie, zabezpečiť doma príjemnú tepelnú pohodu a nebojíte sa investovať do prvotriedneho produktu, ktorý vám pri správnej starostlivosti vydrží pokojne i do konca života, prečo by ste sa mali uspokojiť s plastovými oknami, keď hliníkové okná vás budú stať takmer rovnako? Spoločnosť Veka sa síce môže pochváliť tridsaťročnou tradíciou, možnosťou jednostrannej aj obojstrannej farbe v bohatej palete či prvotriednymi profilmi, ktoré zvyšujú úžitkovú i estetickú funkciu okna, no ak idete na to logicky, plast nie je a ani nikdy nebude taký odolný ako práve hliník!

Stavte na bezpečné prevedenie!

Hliníkové okná sú osadené celoobvodovým kovaním, pričom máte možnosť voľby prevedenia so skrytými závesmi. Samozrejmosťou je i mikroventilácia, poistka proti otváraniu či vyklopeniu, ba dokonca bezpečnostný bod! Výbornou správou je, že súčasné systémy hliníkových okien a dverí umožňujú konštruovať okná i dvere na úrovni tepelnej izolácie donedávna dosiahnuteľnej len pri oknách plastových či drevených. Môžeme potvrdiť, že hliníkové okná ich priam „porazili“ a v súčasnosti nemajú nikde na svete konkurenciu. Tak čo poviete, znie to lákavo, však? 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...