19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Chce ušetriť?Zvolte hliníkové dvere

Aj ten, kto chce ušetriť, zvolí hliníkové dvere!
14/04/2018

Uvažujete o kúpe nových vstupných dverí, ktoré budú nielen bezpečné, ale tiež svojim prevedením neprehliadnuteľným prvkom vášho domu? Pamätajte, že kvalitné dvere musia disponovať tepelno-izolačnou schopnosťou, stabilnosťou i vysokou životnosťou, veď ide o „kúsok“, ktorý by mal slúžiť niekoľko desiatok rokov, ba v mnohých prípadoch aj do konca života, no nie? Ak chcete, aby vaše vstupné dvere splňovali spomenuté požiadavky a vlastnosti, dajte prednosť tým z hliníka, ktoré sú cenovo pomerne rovnaké ako plastové či drevené. Zbavte sa predsudkov, že hliníkové dvere sú najdrahšie a vy si ich nemôžete v žiadnom prípade dovoliť. Veď to už dávno neplatí! Že neveríte?

Výborný pomer hliníkových dverí : cena/kvalita

Je síce pravda, že žiadny z výrobcov vám nepovie, že hliníkové vchodové dvere sú lacné, ale to neznamená, že nie sú dostupné i pre bežne zarábajúce rodiny. Na trhu dnes nájdeme dostupné dvere vyrobené z hliníka, ktoré bodujú v pomere cena/kvalita, a práve preto patria medzi najvyhľadávanejšie. Určite mi dáte za pravdu, že pôjde o dlhodobú investíciu, ktorú je potrebné dôkladne zvážiť. Pokrok spravili dokonca i samotní výrobcovia, ktorí už „upustili“ od tradičných stereotypov a veľmi dobre si uvedomujú, že dizajnové kúsky z hliníka navodia dojem elegancie a nadčasovosti.

Hliníkové dvere sú bezkonkurenčne najlepšie

Hliníkové dvere sa naozaj oplatia!

Vchodové dvere sú najviac namáhané dvere vôbec, a preto musia byť pevné a spĺňať tie najnáročnejšie tepelné i izolačné parametre. To všetko vám hliník ako materiál umožňuje, veď nie nadarmo tento typ dverí v zahraničí dominuje. Vyberte si z viacerých farebných dekorov, ozdobných dverných výplní, tvarov či imitácií dreva a dajte si spraviť cenovú kalkuláciu, ktorá vás určite milo poteší. Dajte šancu aj vy tým najkvalitnejším vchodovým dverám a doprajte si prvotriedny kúsok v podobe dverí, ktoré sa stanú neprehliadnuteľnou dominantou vášho domu!

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...