19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Chcem len kvalitnéplastové okná

Chcem len kvalitné plastové okná
16/10/2018

Chcem len kvalitné plastové okná

 

Fenomén, akými sú práve kvalitné plastové okná, ktoré si našli miesto v mnohých domácnostiach, patrí i v dnešnej dobe medzi najvyhľadávanejší stavebný prvok, bez ktorého by nemohla existovať jediná stavba. Plastové okno je cenovo prijateľným i funkčným materiálom, ktorý sa vyznačuje výbornými izolačnými vlastnosťami, no okrem toho je jeho energetická účinnosť na takej úrovni, že plastové okná môžete zvoliť pokojne i do pasívnych domov. Vďaka svojej stabilite a konštrukcií sa môžu použiť pre veľké zasklené plochy do určitej miery,nadrozmerné konštrukcie doporučujeme hliníkové konštrukcie, keďže zabraňujú úniku tepla z interiéru a tým pádom šetria náklady, ktoré by ste museli vynaložiť za energie. Ak však chcete kvalitné plastové okná za nízku cenu, pravdepodobne sa vám to nepodarí. Obzvlášť vtedy, ak si zakladáte na prvotriednom výkone, vysokej životnosti a stálosti materiálu.

Kvalitné plastové okná nie sú najlacnejšie

Okrem spomenutých vlastností, ktoré spĺňajú výhradne kvalitné plastové okná, sa môže tento materiál pochváliť odolnosťou voči výkyvom počasia, ale i UV žiareniu, ktoré dokáže narušiť v podstate mnoho materiálov, ba dokonca znehodnotiť ich povrchovú úpravu. Stačí, ak plastové okná z času na čas pretriete špeciálnym prípravkom, vďaka ktorému si zachová lesk i počas ďalšieho obdobia.

 

Za lacno kvalitné okno bohužiaľ nekúpite

Aj keď možno ostanete sklamaní, kvalitné plastové okná nekúpite za pár eur. Ak ste predsa len našli plastové okná, ktoré sú svojou cenou bezkonkurenčné, bohužiaľ sa skôr či neskôr vyskytne chyba, keďže výrobca musel niekde „ubrať“, a to bežný zákazník nezistí, veď ani nemá ako. Ak sa chcete vyhnúť ďalšej výmene okien, nenakupujte tie najlacnejšie, aké na internete či v predajni nájdete. Do okien sa vždy oplatilo a aj oplatí investovať, tak dajte prednosť recyklovateľnému materiálu, vďaka ktorému znížite spotrebu energie vo vašom domove.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...