19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Čo jepodparapetný profil?

Čo je podparapetný profil?
15/05/2016

Na čo slúži podparapetný profil?

Ako už isto viete, v dnešnej dobe sú technológie na úplne inej úrovni ako boli kedysi a v prípade okien tomu nie je inak. V minulosti sa museli ľudia s nedostatočne izolovanými oknami, ktoré prepúšťali do interiéru chlad, vysporiadať rôznymi spôsobmi. Našťastie, dnes už existuje systém, ktorý dokáže prepojiť parapetu a prah, a to práve vďaka inovatívnemu riešeniu - podparapetnému profilu, ktorý má okrem iného i množstvo skvelých výhod. Tie spočívajú najmä vo výborných tepelných i izolačných vlastnostiach, čo určite mnohí z vás ocenia hlavne v zimnom období. Ďalším plusom je i možnosť využiť podparapetné profily pri rôznych hrúbkach muriva, pričom inovatívne systémy, bezproblémová konštrukcia a výborné spracovanie zabraňujú vzniku tepelných mostov.

Spojenie podparapetného profilu s murivom.

Perfektná izolácia, jednoduché spracovanie

Ak ešte váhate, či predsa siahnuť po podparapetnom profile, určite ani neváhajte! Ide o skvelé riešenie, ktoré maximalizuje komfort bývania a vy si tak v pokoji budete môcť užiť teplo vášho domova. Je vhodné predovšetkým do novostavieb, no pokojne i do starších typov stavieb. Úspora energie je tiež jedným z dôvodov, prečo stále čoraz viac ľudí uvažuje o tomto type profilu.

Kde sa môže podparapetný profil nainštalovať?

• rodinné domy,
• novostavby,
• zrekonštruované stavby,
• nízko energetické stavby.

Niet nad kvalitu

Pokiaľ nájdetespoľahlivú a kvalitnú spoločnosť, ktorá sa venuje výrobou a inštaláciou podparapetných profilov, môžete byť prekvapení nielen perfektným spracovaním, ale i prijateľnou cenou, ktorá je pre mnohým veľkým lákadlom. Nezáleží na tom, či sú okenné rozmery veľké alebo malé a taktiež nezáleží na hrúbke muriva. Samozrejme je dôležité, aby ste sa pred kúpou poradili s odborníkmi, ktorí vám pomôžu nájsť najideálnejšie riešenie, resp. vám pomôžu pri inštalácií.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...