19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Čo obsahujecena okna?

Čo obsahuje cena okna?
12/05/2016

Čo znamená cena okna?

Jedným z dôležitých faktorov pri výmene okien je cena. Niekto si vyberá čo najlepšiu kvalitu a cena u neho nerozhoduje, niekto je však finančne limitovaný. Pre rady s prihliadnutím na výšku rozpočtu, no zároveň vysokú kvalitu sú tu odborníci. Aj pri oknách je predsa nevyhnutné vedieť, za čo presne platíme. Čo všetko je teda v cene okna zahrnuté?

Základná časť + doplnky

Pre vytvorenie cenovej ponuky je potrebné zadať niekoľko údajov, na základe ktorých bude jasné, o aké okná máme záujem. Ide o typ profilu a skla a farbu okna. Úplným základom sú teda sklenená tabuľa s rámom, ku ktorým sa môžu pridať jednotlivé doplnky. Tými sú vnútorný a vonkajší parapet, rolety, žalúzie či sieťka. Doplnky, ktorých objednávka síce nie je povinná, no stali sa už neodlúčiteľnou súčasťou okien. Voliteľnou možnosťou, ktorá nie je súčasťou ceny okna, no v prípade záujmu sa k nej môže prirátať, sú služby. Montáž, omietkárske práce a odvoz a likvidácia starých okien.

Služby zdarma

Okrem produktov a práce s nimi sú však v cene zahrnuté aj mnohé bonusy, ktoré sa pri výbere okien určite zídu. Dôležitou službou je odborné poradenstvo. Bez neho sa dnes v mnohých oblastiach nepohneme a keďže sú odborné vedomosti cenné, podeliť sa o ne zdarma isto poteší. Zameranie okien a konzultácia s technikom sú tak isto podstatné ako samotná montáž, no tieto služby sú už započítané v cene. 

Kvalita za adekvátnu cenu

Cena sa odvíja od toho, čo všetko si k samotnému oknu objednáme. Aj doplnky sú dnes už akousi samozrejmosťou a pokiaľ nie ste školení pracovníci alebo aspoň šikovní domáci kutilovia, netreba premýšľať ani nad objednaním montáže a vlastne kompletných služieb. Cena by mala zodpovedať kvalite, a preto sa oplatí poriadne zohľadniť výber firmy, ktorá sa postará o to, aby vaše nové okná poriadne tesnili, dobre vyzerali a spĺňali všetky atribúty, ktoré sa od dobrých okien očakávajú.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...